Με την σεζόν 2022-2023 για τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνεται κατακτώντας ακόμη ένα Νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος), καθώς και την 5η θέση στο Final-8 του LEN Champions League η τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας των ερυθρόλευκων αναμορφώνεται και επίσημα, αφού η συνεργασία του Ίγκορ Μιλάνοβιτς ολοκληρώθηκε και οι Πειραιώτες «αποχαιρετούν» τον Σέρβο προπονητή με ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Τα νέα ενδεχόμενα για την διαδοχή του Ίγκορ Μιλάνοβιτς για τον Ολυμπιακό έχουν ήδη «πέσει» στο τραπέζι όπως πρώτο σας ενημέρωσε το #Aquafeed24 στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως μια δύσκολη χρονιά για τους ερυθρόλευκους έκλεισε με μόλις ένα «κακό» παιχνίδι στο Βελιγράδι – εκείνο απέναντι στην Νόβι για την είσοδο στα ημιτελικά του Champions League, με τις δυνατότητες αυτού του συνόλου να ξεπερνούν το τελικό πλασάρισμα της 5ης θέσης.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς για την προσφορά του στην ομάδα πόλο Ανδρών. Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος διαδέχθηκε τον Θοδωρή Βλάχο στην τεχνική ηγεσία, ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στον Θρύλο, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και στην πέμπτη θέση στην Ευρώπη, στο Champions League.