Το FINAL 8 του Βελιγραδίου ολοκληρώθηκε για τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό και η επόμενη ημέρα θα βρει τους «ερυθρόλευκους» αρκετά διαφορετικούς σε πολλά επίπεδα, αλλά με τον ίδιο στόχο για την επόμενη σεζόν, δηλαδή την κατάκτηση όλων των τίτλων.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Ίγκορ Μιλάνοβιτς, ο θρύλος του αθλήματος που φέτος καθοδήγησε τους «ερυθρόλευκους» και άφησε το αποτύπωμά του στην ελληνική υδατοσφαίριση. Ο Σέρβος προπονητής ανέλαβε όλη την ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού στον προημιτελικό με τη Νόβι.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 που βρίσκεται στο Βελιγράδι αυτή τη στιγμή, υπάρχει ισχυρή περίπτωση η νέα σελίδα του Ολυμπιακού να είναι με επικεφαλής προπονητή τον Χέρβο Κόλιανιν, έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην ελληνική υδατοσφαίριση, ενώ όσον αφορά τον Ολυμπιακό ήταν πολύτιμο μέλος του τεχνικού επιτελείου το 2018 στη Γένοβα, όταν ο «Θρύλος» διέλυσε την πανίσχυρη και τότε Προ Ρέκο μέσα στην έδρα της, με προπονητή τον Θοδωρή Βλάχο.

Ύστερα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Χέρβο Κόλιανιν, δούλεψε σκληρά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για τέσσερα χρόνια και εν συνεχεία επέστρεψε στην Κροατία για τη Γιούγκ, εκεί όπου ήταν συνεργάτης του Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ αλλά και προπονητής της ομάδας Νέων ανδρών του κροατικού συλλόγου. Όπως όλα δείχνουν, ο ήρεμος και υπέροχος χαρακτήρας του Χέρβο Κόλιανιν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον Πειραιά και τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Το ίδιο σενάριο είχε βάση και την περυσινή σεζόν, με Κόλιανιν και Ολυμπιακό να είχαν βρεθεί σε συζητήσεις, ωστόσο τότε ο σύλλογος προχώρησε με τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς στη μετά Θοδωρή Βλάχου εποχή, όμως πλέον ο Κροάτης τεχνικός είναι το πρώτο φαβορί για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει γράψει στιγμές τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής.

Αυτό που μπορούμε να πούμε ως σημαντική πληροφορία είναι ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις.