Ολοκληρώθηκε η γιορτή των Masters στη Θεσσαλονίκη!

by Aquafeed 24

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters ολοκληρώθηκε την Κυριακή (16/6) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται πρωταθλητής με περισσότερες από 50 νίκες.

Συνολικά συμμετείχαν 407 αθλητές από 78 σωματεία 11 χωρών, με την Αθηναϊκή ομάδα να είναι η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια.

Παράλληλα, σημειώθηκαν και μερικές καλές επιδόσεις, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Νότιο Κορέα. Στα 50μ ελεύθερο γυναικών 40-44 ετών, η Γεωργία Χατζηγεωργίου πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 28.49, ενώ στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία ανδρών 45-49 ετών ο Βασίλειος Καπενής ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 26.05. Στα 100μ πεταλούδα γυναικών 35-39 ετών, η Υβόννη Πέννα τερμάτησε στην πρώτη θέση με 1:09.78,  ενώ στους άνδρες 35-39 ετών ξεχώρισε ο Αρτέμιος Δαρζέντας, ο οποίος πραγματοποίησε τον καλύτερο (1ο) χρόνο με 1:04.33.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία πολύ ωραία γιορτή στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου σημειώθηκαν και καλές επιδόσεις. Υπάρχουν πολλοί κολυμβητές που θα πάρουν μέρος, με τους συλλόγους τους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Οργανωτικά, όλα κύλησαν ομαλά και θεωρώ ότι αυτές οι διοργανώσεις μπορούν να δώσουν κίνητρα στους νέους. Ωστόσο, στην Ελλάδα, η κατηγορία των Βετεράνων δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, με αποτέλεσμα να μην είναι ο ίδιος αριθμός συμμετεχόντων, σε σύγκριση με άλλες χώρες και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην ανάδειξή της».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA