Οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ (αναπλ. Μαρία Ιωάννα Αμεραλή) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας, το Σάββατο (16/7) στο κολυμβητήριο του Αλίμου, καθώς βαθμολογήθηκαν με 76,4680 β.

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 75,5726 β. και το χάλκινο οι Δανάη Καριώρη / Ευαγγελία Κουτίδη (αναπλ. Αθηνά Καμαρινοπούλου) του ΑΝΟ Γλυφάδας με 75,1225 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ. Στο Μικτό Τεχνικό Ντουέτο αγωνίστηκαν δύο ομάδες από τον ΝΟΒΑ. Τα αποτελέσμστα ΕΔΩ.

Χρυσό μετάλλιο στο Highlight, εξάλλου, πήρε ο ΝΟ Χανίων με τις Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Άρτεμη Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, καθώς βαθμολογήθηκε με 76,0667 β. Το ασημένιο πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 75,1333 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 74,0667 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα με τις πλήρεις συνθέσεις ΕΔΩ.

Στο Κόμπο, τέλος, χρυσός ήταν ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Μαρία Ματίνα Γκατζία, Γεωργία Ζώταλη, Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Νικολέττα Λύρα, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Χριστίνα Ζαγγάνα, Αναστασία Καραγιάννη) και με βαθμολογία 78,6000 β. Το ασημένιο πήρε ο ΝΟ Χανίων με 76,1000 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 76,0000 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα με τις πλήρεις συνθέσεις ΕΔΩ.

Απονομές μεταλλίων έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας και υπεύθυνης έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 17/7:

10.00 Ελεύθερο Ντουέτο

14.10 Ελεύθερο Ομαδικό

17.40 Ελεύθερο Σόλο

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Οι αγώνες, την Κυριακή (17/7), θα μεταδοθούν απευθείας από το KOE TV.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments