Οι Ισπανοί θα πατήσουν το πόδι στο γκάζι!

by Aquafeed 24

Η 6η ημέρα του Σεπτέμβρη έχει στο πρόγραμμα ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου, ένα παιχνίδι που κάθε θεατής της υδατοσφαίρισης θέλει να το παρακολουθήσει και αυτό είναι ένα βραβείο που έχουν κερδίσει τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Ισπανοί.

Ο μεγάλος προημιτελικός του Σπλιτ ανάμεσα στην Εθνική ανδρών και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 και πραγματικά.. δεν χάνεται!

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, έχουν έκαστη ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού που τις έχει φέρει στην ελίτ τα τελευταία έτη και δείχνει μια φρέσκια προσέγγιση του αθλήματος, η οποία μπορεί να αξιοποιεί διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Νταβίντ Μαρτίν ξέρει τι να περιμένει, όμως ο Θοδωρής Βλάχος έχει «όπλα» στη φαρέτρα του τα οποία ακόμη δεν έχουν φανερωθεί στο Πανευρωπαϊκό.

Ως προπονητής των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, ο Μαρτίν δείχνει σεβασμό στην εξαιρετική Ελλάδα, τονίζοντας σημαντικά πράγματα ενόψει του προημιτελικού της Τρίτης, με κυριότερο το γεγονός – αν και αναμενόμενο – ότι η Ισπανία θα στηριχθεί στον γρήγορο ρυθμό που επιβάλλει στο παιχνίδι, με στόχο να αυξήσει την κούραση των Ελλήνων και ταυτόχρονα να τους πιέσει να υποπέσουν σε λάθη.

Ο Νταβίντ Μαρτίν δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι μια άκρως συμπαγής ομάδα, ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος, καθώς η «γαλανόλευκη» παίζει πάντα μυαλωμένα, πραγματοποιεί δηλαδή λίγα λάθη και είναι σοβαρή. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι οι Έλληνες είναι καλά δουλεμένοι και διαθέτουν εμπειρία από τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Όπως συνεχίζει ο Μαρτίν, η Εθνική ανδρών είναι ικανή για τα πάντα και κυνηγούν όλα όσα έχουν στο δρόμο τους. Ασημένιοι Ολυμπιονίκες, Χάλκινοι στο Παγκόσμιο. Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει τον σεβασμό του απέναντι στην Ελλάδα και ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό, πηγαίνοντας το παιχνίδι σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό, καθώς διαφορετικά οι Έλληνες καραδοκούν.

Παράλληλα, ο Νταβίντ Μαρτίν γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα επιχειρήσει να ανακόψει αυτόν τον ρυθμό, να κλείσει τις κόντρες και θα προσπαθήσει να παίξει μεγάλες επιθέσεις, επομένως μένει να δούμε ποιο στυλ θα κυριαρχήσει στο Σπλιτ απόψε. Οι Ισπανοί προετοιμάζονται για έναν «μακρύ» αγώνα, ο οποίος θα κριθεί στο τέλος της 4ης περιόδου και σε καμία περίπτωση νωρίτερα. Ο Ισπανός κόουτς μιλάει για υπομονή και επιμονή, σωματική και πνευματική ετοιμότητα, καθώς ξέρει ότι οι Έλληνες «χτυπούν» στο φινάλε.

Η δική μας ευχή, αυτό που αναμένουμε, δηλαδή ένας συγκλονιστικός σε εξέλιξη αγώνας, ένα παιχνίδι που θα το απολαύσουμε όλοι (Με νικήτρια την Ελλάδα…)!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA