Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η 3η αγωνιστική των ομίλων του Super Final World League 2018.

Την αρχή έκαναν το μεσημέρι στη Βουδαπέστη οι ΗΠΑ νικώντας με 10-11 την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία σε ένα παιχνίδι που μας έκοψε την ανάσα και σίγουρα αποτέλεσε τον αγώνα της ημέρας.

Ενώ πρώτοι σκόραραν οι Κροάτες, με το γκολ του Josip Vrlic, οι Αμερικάνοι βρέθηκαν γρήγορα μπροστά και μάλιστα αύξησαν τη διαφορά στα 4 γκολ.

Οι Κροάτες έδειξαν στη συνέχεια την αξία τους μειώνοντας στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τις ΗΠΑ να επικρατούν 11-10 και θα παίξουν με την Ιαπωνία στον προημιτελικό.

Έτσι οι ΗΠΑ είναι πρώτες στον δεύτερο όμιλο και η Κροατία θα βρεθεί στην τρίτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον προημιτελικό.

Στη συνέχεια το Μαυροβούνιο στον αγώνα του με την Αυστραλία κατάφερε να κερδίσει και δεν την άφησε να πλησιάσει πιο κοντά από τα δύο γκολ. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 10-8, υπέρ των παικτών του Γκοϊκόβιτς.

Στον πρώτο όμιλο το Μαυροβούνιο βρίσκεται πρώτο με 3 νίκες που έχει κάνει και έτσι θα του είναι πιο εύκολος ο προημιτελικός που ακολουθεί, καθώς θα παίξουν με το Καζακστάν.

Από την άλλη στον τρίτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής το Καζακστάν ήρθε αντιμέτωπο με την Ισπανία, που κυριολεκτικά το ισοπέδωσε, με σκορ το 3-11. Για τα περισσότερα λεπτά του αγώνα το Καζακστάν είχε παραμείνει στο ένα μόνο γκολ. Η Ισπανία εξασφάλισε την δεύτερη θέση στο γκρουπ και έτσι θα παίξει με την Αυστραλία.

Τέλος η μέρα έκλεισε με τον αγώνα μεταξύ της Ιαπωνίας και της Ουγγαρίας. Η σωματική διάπλαση των παικτών της δεύτερης ομάδας και η ταχύτητα, τους οδήγησε σε ένα πολύ εύκολο για αυτούς αγώνα, κάνοντας τους να επικρατήσουν εν τέλει με το διπλό σκορ 7-14.

Group B: Κροατία v ΗΠΑ 10-11

Group A: Μαυροβούνιο v Αυστραλία

10-8 Group B: Καζακστάν v Ισπανία 3-11

Group A: Ιαπωνία v Ουγγαρία 7-14

Βαθμολογία:

Group A 1. Μαυροβούνιο 9, 2. Ουγγαρία 6, 3. Αυστραλία 3, 4. Ιαπωνία 0

Group B 1. ΗΠΑ 9, 2. Ισπανία 5 3. Κροατία 4, 4. Καζακστάν 0

Προημιτελικοί: Ουγγαρία-Μαυροβούνιο, ΗΠΑ-Ιαπωνία, Καζακστάν-Μαυροβούνιο, Αυστραλία-Ισπανία.

Facebook Comments