Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή Θοδωρή Βλάχου και των αθλητών του Θρύλου, μετά την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταθλητών στο olympiacossfp.gr:

Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν το τρίτο παιχνίδι που κάναμε ένα μεγάλο σερί, ξεφύγαμε στο σκορ και κλειδώσαμε την νίκη. Μόνο στο Λαιμό κάναμε ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδια και χάσαμε. Τέλος καλό, όλα καλά, θέλαμε πολύ το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε από την αρχή με πολλά προβλήματα, δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, έγινε μόνο ένας γύρος που μας έφερε με μειονέκτημα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα με μια πιο δυνατή Βουλιαγμένη φέτος,  και εμείς μια διαφορετική ομάδα, χωρίς μεγάλα ονόματα ξένων, με παιδιά όμως που ήθελαν να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους και να βρεθούμε στο final 8 της Ευρώπης, Χαιρόμαστε πολύ, είναι ξεχωριστός αυτός ο τίτλος, τον αφιερώνουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα θέλαμε να είναι σήμερα εδώ και όλη τη χρονιά δεν μπόρεσε να δει την ομάδα».

Κώστας Μουρίκης: «Είχαμε πει πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα, το απέδειξε σε όλους τους αγώνες, εμείς θέλαμε στην έδρα μας να πάρουμε το πρώτο από τα τρία που διεκδικούμε, τα καταφέραμε, στο τέλος βγάλαμε αντίδραση, πάθος, γυρίσαμε ένα παιχνίδι που πολλοί το θεωρούσαν χαμένο αλλά πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει από καμία ομάδα. Τα παιδιά δείξαμε αυταπάρνηση και σηκώσαμε το πρώτο τρόπαιο. Έχουμε πιθανότητες να σηκώσουμε όλα τα Κύπελλα».

Ντίνος Γενηδουνιάς:  «Ολυμπιακός είμαστε, αυτό πρέπει να κάνουμε. Μας υποτίμησαν πολλοί φέτος γιατί μειώθηκε το μπάτζετ της ομάδας, και μετά από χρόνια δεν μας έχρισαν φαβορί. Αλλά τους αποδείξαμε πως είναι πολύ βαρύ το όνομα του Ολυμπιακού και ότι και να γίνει θα είμαστε πάντα το φαβορί. Το αποδείξαμε μέσα στην πισίνα σε όλη τη σειρά των τελικών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, το σ-κ έχουμε ακόμα ένα στόχο, το Κύπελλο».

 Γιώργος Δερβίσης: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε για μια ακόμα χρονιά αυτό που έπρεπε, και αυτό που κάνει κάθε χρόνο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πέτυχαμε τον πρώτο στόχο, έχουμε ακόμα δυο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή, σε όλο το τιμ».

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Ενώ μπήκαμε πολύ καλά, είχαμε ένα κενό διάστημα, το γεγονός όμως ότι το γυρίσαμε και πήραμε τον τίτλο δείχνει την ποιότητα μας ως ομάδα που έχουμε και πόσο συγκεντρωμένοι ήμασταν στο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος τίτλος, έχουμε ακόμα μπροστά μας άλλους δυο. Δεν τελειώνει τίποτα σήμερα».

Μάριος Καπότσης: «Κάθε πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό, αλλά αυτό θα το θυμόμαστε καθώς είχε πολλές αντιξοότητες, και σίγουρα έχει άλλη γλύκα. Δύσκολο ματς με ανατροπές, αλλά στο 6-8 δείξαμε καρδιά πρωταθλητή, όλα αυτά που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Θανάσης Χρυσοσπάθης: «Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα. Μπήκαμε πολύ καλά, μετά το 5-2 χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δεχθήκαμε εύκολα  γκολ, αλλά βρήκαμε το σθένος και την ηρεμία για να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πρωτάθλημα καθώς η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα φέτος, η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη όπως τα περασμένα χρόνια αλλά αποδείξαμε πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Facebook Comments