Οι δηλώσεις των παρόντων στην κλήρωση των f-4 εκπροσώπων των σωματείων και του Προέδρου

by Aquafeed 24

Η κλήρωση των Final-4 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας (Λάρισα 16-17/4) ανέδειξε τα ζευγάρια των ημιτελικών που είναι για αυτό των Ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ και ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και για το Γυναικών ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR.

Οι δηλώσεις από τους παρόντες εκπροσώπους των σωματείων στην κλήρωση:

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Ολυμπιακός): “Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην ΚΟΕ που προωθεί το άθλημα να γίνεται στην περιφέρεια. Είναι πολύ σημαντικό, πόλεις όπως η Λάρισα που έχουν δείξει πως αγαπάνε την υδατοσφαίριση, να φιλοξενούν τέτοιες διοργανώσεις. Ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και να φτάσουμε στη Λάρισα όλοι υγιείς, που είναι το πλέον σημαντικό. Είμαι σίγουρη πως θα διεξαχθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες”.

Αρτίν Ελμισιάν (ΝΟ Βουλιαγμένης): “Σίγουρα αποφεύχθηκε στον ημιτελικό ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα ήταν με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά δεν θα είναι καθόλου εύκολο και αυτό με τον Υδραϊκό. Θα πάμε εκεί να δώσουμε το 100% και ευελπιστώ ότι τελικά θα δικαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί και θα περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Κι αν εκεί αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, τελικά, θα γίνει άλλος ένας σπουδαίος αγώνας – διαφήμιση για το άθλημα.

Είναι πολύ σημαντικό που θα γίνει το Final-4 στη Λάρισα, καθώς βγαίνει και αναδεικνύεται πάλι το άθλημα στην περιφέρεια, μετά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού. Θα διαφημιστεί το πόλο, θα έρθει κόσμος που είναι διψασμένος να δει αυτούς τους αθλητές. Θα είναι μια γιορτή, όπως είναι πάντα η τελική φάση του Κυπέλλου”.

Δημήτρης Λυγούρας (Υδραϊκός): “Η ομάδα μας έχει πετύχει, ήδη, το κάτι παραπάνω στο Κύπελλο με τη δεύτερη συμμετοχή της σε Final-4 στην ιστορία. Στον ημιτελικό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Βουλιαγμένη, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και ό,τι βγει μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια καλή πορεία φέτος, είμαστε σε καλή κατάσταση. Μακάρι, όταν έρθει η ώρα του Final-4 να μη συντρέχουν προβλήματα υγείας, κορωνοϊού και τραυματισμών, που μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ φέτος (και αυτό το διάστημα). Αν είμαστε υγιείς, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο, η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Όσον αφορά στην διεξαγωγή των τελικών φάσεων του Κυπέλλου στη Λάρισα είναι μια καλή ευκαιρία, μετά τα όσα περάσαμε με τον covid, να διαδοθεί και πάλι το άθλημα μέσω των μεγάλων διοργανώσεων σε πόλεις της περιφέρειας. Ένα άθλημα αντιπροσωπευτικό, αγαπημένο στου Έλληνες και με μεγάλες διακρίσεις διεθνώς”.

Στο καλωσόρισμά του πριν την κλήρωση των Stoiximan  Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και το Δήμο Λαρισαίων για όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει ώστε να σταθούν στο πλευρό της ΚΟΕ προκειμένου να διεξαχθεί μια επιτυχημένη διοργάνωση. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που έχουν προκριθεί και θα λάβουν μέρος σε άνδρες και γυναίκες. Να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τις προσπάθειές τους ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη διοργάνωση».

Ακολούθησε η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων και κλείνοντας, ο κ.Γιαννόπουλος, τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι παίζουν πάρα πολύ ωραίο πόλο, περιμένουμε λοιπόν όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το σπορ να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΚΟΕ σε ότι αφορά τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε και η τοπική κοινωνία του υγρού στίβου στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στη τελική φάση των Κυπέλλων, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και για όλους εμάς να παρακολουθήσουμε αμφίρροπα και ωραία παιχνίδια, που θα προάγουν το άθλημα περισσότερο. Ραντεβού στη Λάρισα».

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA