Οι δηλώσεις για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Καρπενήσι!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Όλα είναι έτοιμα στο Καρπενήσι για να ξεκινήσει αύριο (18/11) το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης (25μ.) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης «Παύλος Μπακογιάννης».

Η Γ’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Αλεξία Μαρίνη, εκπροσώπησε και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο στη σημερινή (17/11) Συνέντευξη Τύπου: «Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση στο φιλόξενο και όμορφο Καρπενήσι- τόνισε. Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου για τη δυναμική συνεργασία στην ανάπτυξη του υγρού στίβου. Οι συμμετοχές στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης είναι εκατοντάδες και η επιτυχία βέβαιη».

Η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αν.Στερεάς και Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου επεσήμανε:«Πρώτος σταθμός στο καλεντάρι της Κολύμβησης στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΚΟΕ είναι η Ευρυτανία, το Καρπενήσι, η Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια και το Δήμο γιατί χωρίς την αγαστή συνεργασία μας δεν θα είμασταν εδώ φιλοδοξώντας για ένα μοναδικό αθλητικό και οργανωτικό αποτέλεσμα. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με γνώση και σωστό σχεδιασμό επιτυγχάνει την ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου. Το Καρπενήσι μέσα από υποδομές αλλά και τους ανθρώπους του μας βοηθούν στο όραμα μας. Καλή επιτυχία στους Αγώνες μας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασσιός είπε: «Η καρδιά της Κολύμβησης, χτυπά στην καρδιά της Ελλάδας. Σας καλωσορίζω όλους, αθλητές, προπονητές, συνοδούς, και φυσικά τους ανθρώπους της ΚΟΕ. Η Ομοσπονδία στηρίζει την Ευρυτανία με μεγάλες διοργανώσεις . Είμαστε υπερήφανοι για τις αθλητικές και τουριστικές υποδομές μας και τους ανθρώπους μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Μέσα από το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης το Καρπενήσι ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Καλή επιτυχία».

Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης, επεσήμανε: «Εκπροσωπώντας το Δήμο Καρπενησίου και το Δήμαρχό κ. Νίκο Σουλιώτη υποδεχόμαστε μια μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ΚΟΕ που επέλεξε το Καρπενήσι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν στην κολύμβηση. Σε δύσκολες περιόδους για την συντήρηση των αθλητικών υποδομών, το Καρπενήσι απαντά με την ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων και τη φιλοξενία εκατοντάδων αθλητών. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το κολυμβητήριο και να υποστηρίξει την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ορεινής Οικονομίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Καλαντζή, είπε: «Στο πανέμορφο Καρπενήσι και σε ένα υπέροχο κολυμβητήριο υποδεχόμαστε μια πολύ σημαντική διοργάνωση και ευχαριστούμε την ΚΟΕ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία σε όλους που θα κρατήσουν υψηλά το αθλητικό πνεύμα».

Στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης (25μ.) από 18-20 Νοεμβρίου, περί τους 500 κολυμβητές / τριες θα δώσουν το παρών στην πρώτη σπουδαία διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι συμμετοχές ΕΔΩ.

Συνδιοργανωτές των αγώνων, που έχει προετοιμάσει η Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας) και ο Δήμος Καρπενησίου που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το KOE TV.

Πηγή: Koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA