Χρήσιμα τεστ και στο Καμπ Αξιολόγησης Παίδων (Κ15) που έγινε στο Ηράκλειο

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 3ο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15), το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου. Συμμετείχαν 25 αθλητές (γενν. 2008 – 2009) από τα 5 σωματεία της Κρήτης που καλλιεργούν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης δήλωσε σχετικά: “Μετά τα παιδιά της Βορείου Ελλάδας και των Αθηνών, είδαμε και τα παιδιά της Κρήτης. Ελπίζω να ενισχύσαμε το κίνητρο για προπόνηση και εξέλιξη”.

Ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος είπε από την πλευρά του: “Στο Καμπ παρουσιάστηκε η εικόνα και η δυναμική των παιδιών της Κρήτης στην κατηγορία αυτή, η οποία καταγράφηκε τόσο στα προπονητικά “διπλά” όσο και στις μετρήσεις. Παράλληλα, με βάση τα περσινά δεδομένα, μας επιτρέπεται πια, να κάνουμε ασφαλέστερες συγκρίσεις και αξιολογήσεις τόσο για τα ίδια παιδιά όσο και για νέα”.

Οι αθλητές που κλήθηκαν ήταν: Γιώργος Αγγελάκης, Νίκος Γαλιφιανάκης, Γιώργος Διακάκης, Βαγγέλης Κριθινάκης, Μανώλης Μπουμπάκης (ΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), Γιώργος Νικολακόπουλος, Γιώργος Φιρφιρής (ΝΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), Χρήστος Μανουσέλης, Νίκος Παπαδάκης, Σταύρος Σπανδάγος (ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ), Γιώργος Βολτυράκης, Χαράλαμπος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης,  Οδυσσέας Κοκολάκης, Στέλιος Μπιτζανάκης, Κώστας Μπουζάκης, Μανώλης Χατζάκης, Σταύρος Ριζονάκης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Μιχάλης Βάλσαμος, Ανδρέας Γρύλος, Γιώργος Καλλέργης, Ορέστης Λασηθιωτάκης, Απόστολος Πολίτης, Φίλιππος Ρομπογιαννάκης (ΟΦΗ).

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA