ΟΦΘ – Εθνικός: Όσα είπαν οι Στεργίου και Κουντουδιός στο #AQF24

by Μάνος Φυρογένης

Με το διπλό αμανάτι κατηφορίζει στη βάση του ο Εθνικός μετά τη “μάχη” με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης που παραμένει χωρίς βαθμό, ουραγός στη βαθμολογία του Β΄ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο έκαναν λόγο οι Φάνης Κουντουδιός και Γιώργος Στεργίου στις δηλώσεις τους στην Έλλη Πελίτη μετά το τέλος του παιχνιδιού. Και οι δύο σημείωσαν και στάθηκαν στην υπεροχή του Εθνικού στην τρίτη περίοδο που ουσιαστικά καθόρισε τον τελικό νικητή.

Κουντουδιός: “Πρέπει επιτέλους να βελτιώσουμε τα λάθη μας αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο”

Αναλυτικότερα τα λεγόμενα του προπονητή των Πειραιωτών: “Ο Όμιλος σήμερα έκανε μια πολύ ωραία προσπάθεια, πολύ ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν και μας πίεζε σε όλο το παιχνίδι, στο τρίτο οκτάλεπτο ήμασταν εμφανώς καλύτεροι. Κολυμπήσαμε καλύτερα, βάλαμε κάποια εύκολα γκολ και έτσι πήραμε διαφορά ασφάλειας που έμεινε μέχρι το τέλος. Πήραμε τους τρεις πόντους και αυτό κρατάμε, γιατί κάναμε αρκετά λάθη σήμερα και πρέπει να τα βελτιώσουμε επιτέλους άμα θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο”.

 

Στεργίου: “Δε τελειώνει τίποτα εδώ, έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας”

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στο κομβικό 3ο οκτάλεπτο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Στεργίου, αθλητής του ΟΦΘ.

“Μπήκαμε καλά στην αρχή, προσπαθήσαμε να παλέψουμε το ματς και το κρατήσαμε. Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήμασταν σχετικά καλοί, ήμασταν κοντά στο σκορ, με διαφορά ένα γκολ. Όμως, το τρίτο για ακόμα μια φορά μας κόστισε. Μας έλειψε η συγκέντρωση. Μάλιστα, σε τρεις φάσεις έγιναν τρεις αποβολές και τρία γκολ. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι άλλο από το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε, προσπαθούμε. Δε τελειώνει τίποτα εδώ, έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας”.

Διαβάστε επίσης:

Βαθμολογική «ανάσα» για τον Εθνικό Πειραιά που πέρασε από την έδρα του ΟΦΘ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA