Τετρατές συμβόλαιο στον Αλέξανδρο Παπαναστασίου προσέφερε η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται επίσημα από τον ιστορικό κροατικό σύλλογο.

Ο διεθνής παίκτης γίνεται ο πρώτος Έλληνας πολίστας που θα φορέσει το σκουφάκι της πρωταθλήτριας Κροατίας, κάτι που μεταφράζεται ως ακόμη μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Η ανακοίνωση της Γιούγκ χαρακτηρίζει τον Παπαναστασίου ως έναν εξαιρετικό κολυμβητή με πολύ καλές αμυντικές αρετές, που αγωνίζεται στα αριστερά.

Εξαιρετικά χαρούμενος, ο παίκτης δήλωσε για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του:

«Είναι τιμή μου που έρχομαι σε ένα τεράστιο κλαμπ με πλούσια ιστορία. Είναι προνόμιο να βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσους πολλούς παγκοσμίου επιπέδου παίκτες. Πιστεύω ότι η παραμονή μου στη Γιούγκ θα με βοηθήσει να εξελίξω το παιχνίδι μου. Θεωρώ ότι θα συμβάλλω στο να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους για τις επόμενες σεζόν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Τόμισλαβ Ντούμαντσιτς μίλησε για τον Παπαναστασίου:

«Ύστερα από μεγάλη αναζήτηση αποφασίσαμε να πιστέψουμε πάνω στον Αλέξανδρο, που θα χτίσει το νέο μέλλον του συλλόγου, παρέα με άλλους ταλαντούχους νεαρούς αθλητές. Χτίζουμε μια νέα Γιούγκ, που θα είναι ανταγωνιστική τις επόμενες χρονιές σε όλες τις διοργανώσεις».

Τέλος, ο αποκλειστικά αρμόδιος για τη δημιουργία της νέας Γιούγκ, ο τεχνικός Βιέκο Κόμπετσακ, ήταν άκρως ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, υιού του άλλοτε διεθνή αθλητή στις Εθνικές ομάδας της Ελλάδας, Τάσου Παπαναστασίου:

«Είναι ένας χαρισματικός νεαρός παίκτης ο οποίος διάλεξε ένα περιβάλλον που θα μπορέσει να εξελιχθεί και ελπίζουμε να έχει τη δυναμική να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τρόπαια τις επόμενες χρονιές».

Δείτε το αποκλειστικό δημοσίευμα του Aquafeed24 και του Ορέστη Κανελλόπουλου από το βράδυ της Κυριακής!

Facebook Comments