Εξαιρετικά κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας του με τον Πάολο Ομπράντοβιτς είναι ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν τίθεται θέμα ότι ο Κροάτης ήταν προτεραιότητα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και εκτός απροόπτου ο Ομπράντοβιτς παραμένει κάτοικος Πειραιά και τη νέα χρονιά, για να δίνει τις δικές του «πινελιές» στην «ερυθρόλευκη» ομάδα εντός και εκτός νερού.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Ομπράντοβιτς είχε προσεγγιστεί από την Προ Ρέκο και τον πρώην προπονητή της, Βλάντο Βουγιασίνοβιτς, ωστόσο ο Κροάτης είχε ευθύς εξαρχής απορρίψει την νταμπλούχο Ιταλίας, ενώ το ίδιο έπραξε και στην πρόσφατη πρόταση της Μπρέσια του Αλεσάντρο Μπόβο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατηρεί στις τάξεις του έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, ο οποίος αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, την ώρα που και ο Άντρο Μπούσλιε βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η μοναδική, προς το παρόν, αλλαγή στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι η αποχώρηση του Βαγγέλη Δελακά από την ενεργό δράση και η αντικατάστασή του από τον Δημήτρη Σκουμπάκη, ενώ στο ρόστερ θα προστεθεί και ο Κώστας Κάκκαρης.

Facebook Comments