Ο Υπερπρωταθλητής Ευρώπης με την Προ Ρέκο Κώστας Κάκαρης μίλησε στο #Aquafeed24 μετά την κατάκτηση του LEN Super Cup κόντρα στην Βάσας όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 18-10 που διεξήχθη στη Γένοβα.

Ο διεθνής φουνταριστός χαρακτήρισε όμορφο συναίσθημα το πρώτο τίτλο της καριέρας του με το σκουφάκι της Προ Ρέκο, ενώ αναφέρθηκε για τους στόχους των Ιταλών καθώς και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από ένα τεράστιο σύλλογο. Τέλος στάθηκε στη φετινή διοργάνωση του LEN Champions League καθώς και στον Ολυμπιακό που τον χαρακτήρισε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου με το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης: «Σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα καθώς είναι η πρώτη φορά στη καριέρα μου που κατακτώ το Super Cup Ευρώπης και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που πετύχαμε όπως που αγωνίστηκα σε ένα ευρωπαϊκό τελικό με την Προ Ρέκο».

Για τα οφέλη που έχει να αποκομίσει από τον οργανισμό της Προ Ρέκο: «Σίγουρα τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και η ομάδα που έχει υψηλούς στόχους θεωρώ πως θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και να εξελιχθώ σαν παίκτης».

Για το πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να διατηρηθεί στην κορυφή της Ευρώπης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα: «Το να φτάσεις σε ένα ευρωπαϊκό τελικό και να κατακτήσεις έναν τίτλο είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον να είσαι συνεπής με συνεχόμενες παρουσίες και κατακτήσεις τροπαίων. Είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και δείχνει την ποιότητα και την σταθερότητα μιας ομάδας».

Για το επίπεδο του φετινού LEN Champions League: «Το επίπεδο είναι πολύ ανταγωνιστικό υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και με το νέο σύστημα πρόκρισης η διοργάνωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα».

Για την συνύπαρξη στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολλή καλή ομάδα και φάνηκε και στο παιχνίδι που έγινε στη Γένοβα για τον πρώτο γύρο των ομίλων του LEN Champions League. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και νομίζω η αναμέτρηση στον Πειραιά (6/12) θα είναι εξίσου δυνατή αν όχι πιο δυνατή».