Ο Βουγιασίνοβιτς γνωστοποίησε ότι ο Ίβοβιτς μένει στην Προ Ρέκο!

by Aquafeed 24

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της φιλόδοξης Νόβι Μπέογκραντ προς το παρόν δεν συνεχίζεται, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Άγγελο Βλαχόπουλο, η σερβική ομάδα δεν κατάφερε να υλοποιήσει ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα» στο ευρωπαϊκό πόλο.

Μεγάλος στόχος της Νόβι Μπέογκραντ ήταν ο αρχηγός της Προ Ρέκο, Αλεξάντερ Ίβοβιτς, στον οποίο είχαν προτείνει μια εξαιρετική προσφορά, ωστόσο η ιταλική ομάδα απέδειξε ότι… όποιον θέλει τον κρατάει!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του σε σερβικό Μέσο Ενημέρωσης, ο προπονητής της Νόβι Μπέογκραντ και πρώην τεχνικός της Προ Ρέκο, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς ομολόγησε ότι η ομάδα του έτεινε χείρα συνεργασίας στον Μαυροβούνιο σταρ, καθώς το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα έληγε, ωστόσο η Προ Ρέκο έριξε στο τραπέζι νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με τον Σέρβο προπονητή, κράτησε τον Ίβοβιτς στη Λιγουρία.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, ο Βουγιασίνοβιτς τόνισε ότι δεν έχει πέσει ένας σάκος με λεφτά στα χέρια της Νόβι και δεν μπορεί να κοντράρει σε οικονομικό επίπεδο την πανίσχυρη Ρέκο.

Παρ’όλα αυτά, η Νόβι έχει σχεδόν ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντούσαν Μάντιτς από την Προ Ρέκο, με τον Σέρβο διεθνή αριστερόχειρα να μην αρνείται αυτή την είδηση. Από την άλλη, οι Ιταλοί απέκτησαν ήδη τον Ντένες Βάργκα, ένα θέμα που έφερε στο φως αποκλειστικά το Aquafeed24.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA