Ο πρώτος για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο: Απόστολος Χρήστου!

by Aquafeed 24

Στον πρώτο σημαντικό αγώνα της χρονιάς ο Απόστολος Χρήστου, έπιασε το όριο, για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, στα 100μ ύπτιο και θα πάρει μέρος για δεύτερη διαδοχική φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωταθλητής των «ερυθρολεύκων», στους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών που άρχισαν σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α, τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 53.77 και πήρε το εισιτήριο για την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2020 καθώς κολύμπησε κάτω από 53.85 που ήταν το όριο που έχει ανακοινώσει η FINA. Ταυτόχρονα ο Απόστολος  Χρήστου επιβεβαίωσε σε έναν ακόμα αγώνα του το όριο και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Απόστολος Χρήστου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση.Ήταν στο μυαλό μου να πιάσω νωρίς το όριο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί αυτό ήρθε σε μια περίοδο που ο όγκος της προπόνησης είναι μεγάλος και η ξεκούραση ουσιαστικά λίγη. Σίγουρα θέλω να κολυμπήσω το 2020 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα 200μ ύπτιο και πιστεύω ότι και αυτό θα έρθει γρήγορα. Φέτος έχουμε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα και θέλω να κολυμπήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ και σε αυτή τη διοργάνωση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA