Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Άλιμο η οποία έχει φέρει και κάποια σπουδαία αποτελέσματα, έχει ανοίξει την… όρεξη των ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι «αναγκάζονται» με τα όσα κάνουν τα κορίτσια μέσα στο νερό να επανατοποθετούν τον πήχη όλο και ψηλότερα.

Το βράδυ της Τετάρτης (25/10), η ομάδα του Πάνου Βέργου προσπάθησε, μόχθησε και μέχρι το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου φάνηκε ανταγωνιστική κόντρα στο… μεγαθήριο ωστόσο κάποιες κομβικές στιγμές στο διάστημα εκείνο, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού πετυχαίνοντας μία δίκαιη νίκη όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε.

Λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα, ο έμπειρος τεχνικός τέθηκε στη διάθεση του #AQF24 κάνοντας το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι, στεκόμενος και στον τραυματισμό της Κούλχαας.

«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπαθήσαμε απλά είχαμε κάποια καταστροφικά διαστήματα όπως στο τρίτο οκτάλεπτο όταν και βρεθήκαμε στο γκολ και αυτό μας έβγαλε εντελώς από το ρυθμό του παιχνιδιού. Χάσαμε την ψυχολογία και αυτό έδωσε φτερά στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από το 7-2 και μπήκαμε στο τρίτο οκτάλεπτο με 8-7 πίσω. Εκεί υπήρξαν για εμένα δυο τρεις κομβικές στιγμές που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε αλλά ίσως με λάθος τρόπο» κατέληξε για να συμπληρώσει.

«Δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και μας έκανε 20 τέρματα. 20 γκολ είναι πάρα πολλά για να μπορέσεις να διεκδικήσεις το οτιδήποτε. Πρέπει να το δούμε αυτό και να το δουλέψουμε ώστε να μην ξανασυμβεί. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, η Σαμπαντέλ είναι Σαμπαντέλ. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μία ομάδα, θα συνεχίσουμε. Θα ήθελα να συγχαρώ και την ομάδα του Ολυμπιακού για τη δίκαιη νίκη, καθαρή νίκη».

Κλείνοντας τη συλλογιστική του ως προς αυτά που διαδραματίστηκαν στο νερό λίγα λεπτά πριν, αναφέρθηκε και στο μελανό σημείο του αγώνα.

«Το πολύ στενόχωρο για εμένα είναι ο τραυματισμός της Κούλχαας. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, έγιναν μονομαχίες πέρα από το κανονικό στην περιοχή μας. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να έχουν τιμωρηθεί κάποιες περιπτώσεις, δεν έγινε. Ελπίζω ο τραυματισμός αυτός να μην είναι πολύ σοβαρός και να την έχουμε στα επόμενα παιχνίδια».