Η Ιωάννα Χυδηριώτη στο #AQF24: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

by Μάνος Φυρογένης

Το… τρένο του Ολυμπιακού δεν έκανε στάση ούτε στον Άλιμο. Παρότι η παρέα της Αλεξάνδρας Ασημάκη φάνηκε ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη σε σκέψεις, εντούτοις αυτά βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο μέρος, ανέβασαν την πίεση στην άμυνά τους και με μία καθαρή νίκη (20-12) απολαμβάνουν από το βράδυ της Τετάρτης (25/10) τη μοναξιά της κορυφής της Α1 πόλο γυναικών.

Λίγες στιγμές μετά το άκουσμα της… χοντρής κυρίας που σήμανε και το τέλος της αναμέτρησης, η Ιωάννα Χυδηριώτη μοιράστηκε τις σκέψεις της στο #AQF24 που έδωσε για μία ακόμα φορά βροντερό παρών στην πισίνα των νοτίων προαστίων.

 «Υπάρχει μία ικανοποίηση γιατί το παιχνίδι είχε φτάσει στο γκολ. Ο Άλιμος μας κόντραρε στο δεύτερο οκτάλεπτο λόγω κάποιων λαθών μας. Υπάρχει βελτίωση πιστεύω αν και πήραμε στη δεύτερη περίοδο κάποιες βεβιασμένες επιθέσεις και έτσι ήρθε κοντά το σκορ».

Ο πρόωρος, για το μέγεθος του συλλόγου και τα όσα είχε συνηθίσει τον κόσμο του, αποκλεισμός στην Ευρώπη την περσινή χρονιά φαίνεται πως έχει κάνει καλό στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτισσες μοιάζουν δεμένες, με τη διεθνή περιφερειακή να στέκεται στην άμυνα και την ένταση που βγάζουν εκεί ως τη βασική ειδοποιό διαφορά.

«Γενικότερα δουλεύουμε πάρα πολύ όπως κάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Θεωρώ πως η άμυνα βοηθάει στις νίκες και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» ούσα αυτομάτως σαφής στην ακόμα καλύτερη έκδοση του φετινού Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Με εκρηκτικό τρίτο οκτάλεπτο πήρε το ντέρμπι κορυφής ο Ολυμπιακός!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA