Ο Νουσρέτ εκνεύρισε την παγκόσμια φίλαθλη κοινότητα με το «cringe» του!

by Aquafeed 24

Μετά τον τελικό του Μουντιάλ ο γνωστός διεθνώς Salt Bae, ο Τούρκος χασάπης, που έχει γίνει ‘φαινόμενο’ των social media, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε φωτογραφία με το τρόπαιο και τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, ειδικά τα αγγλικά ΜΜΕ, αντέδρασαν στην παρουσία του Νουσρέτ και κατέθεσαν καταγγελία στη FIFA.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ κατέβηκε στο γήπεδο με το τελευταίο σφύριγμα του τελικού αγώνα στο Lusail Stadium και ανάμεσα σε σαστισμένα βλέμματα, πόζαρε με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αναφέρεται μάλιστα ότι ο Λιονέλ Μέσι ενοχλήθηκε από το επίμονο αίτημα φωτογράφησης του Νουσρέτ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έδειξε ότι ένιωθε άβολα με τη γλώσσα του σώματος του Νουσρέτ.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε αργότερα ο Νουσρέτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έλαβαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes.

Ενώ οι αναρτήσεις του Νουσρέτ άρεσαν στα social media, ο βρετανικός Τύπος κατηγόρησε τη FIFA, υποστηρίζοντας ότι ο Νουσρέτ δεν έπρεπε να είναι εκεί σε έναν οργανισμό, όπου μόνο πολιτικοί και παίκτες μπορούν να αγγίξουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο βρετανικός Τύπος επέκρινε έντονα τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος είναι φίλος του Νουσρέτ.

ΥΓ: Στο θέαμα, επιτρέπονται όλα; Μπορεί όλα να είναι business…

Πηγή: ethnos.gr

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA