Σίγουρα η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τους άνδρες ήταν άκρως εντυπωσιακή ήταν… εντυπωσιακοί. Μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αναμετρήθηκαν βγάζοντας στο νερό «τόνους» ποιότητας… Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήρθε από τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος και ήταν της Κροατίας απέναντι στην Γαλλία.

Η ομάδα του Ίβιτσα Τούτσακ παρά την αρχική πίεση που δέχθηκε και το 2-4 των Γάλλων, στην συνέχεια ήταν κυριαρχική και δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στους «Τρικολόρ».

Το Aquafeed24 και η Εβίνα Καραμανλή ήταν εκεί και σε αυτή την αναμέτρηση για να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα συζητήσαμε με τον Μάρκο Ζούβελα, ο οποίος μας εξήγησε τι άλλαξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ανέτρεψε η ομάδα του την εις βάρος της κατάσταση. Στη συνέχεια φυσικά απάντησε για το «Μεγάλο Παιχνίδι» απέναντι στην Ελλάδα.

Ο Μάρκο Ζούβελα στο #AQF24:

Για το σημερινό παιχνίδι και το τι άλλαξε μετά το πρώτο ημίχρονο:

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ωστόσο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν έπρεπε και έτσι κύλησε το παιχνίδι και είχαμε ισοπαλία. Στη δεύτερη περίοδο ήμασταν πολύ καλύτεροι, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αποδεικνύοντας το μέσα στο νερό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μία εύκολη νίκη

Σίγουρα η άμυνα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, δεχθήκαμε δύο ή τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν το σημείο που έκανε τη διαφορά.

Για το παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ελλάδος:

Σίγουρα περιμένουμε ένα συναρπαστικό και πολύ όμορφο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα, θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μία για τους ομίλους που φέραμε ισοπαλία και μία για το χάλκινο όπου εκεί μας κέρδισαν απόλυτα δίκαια χωρίς δύο παίκτες. Η αναμέτρηση της Παρασκευής όμως θα είναι εντελώς διαφορετική, δουλέψαμε πολύ μέσα στο καλοκαίρι και είμαστε έτοιμοι.

Facebook Comments