Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στο #AQF24: «Στις δύο πλευρές υπάρχουν νομικά επιχειρήματα, θα εξεταστεί η βάση τους»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες που έχει ανακύψει η υπόθεση με τη νόμιμη ή μη συμμετοχή του Ντίλαν Γούντχεντ στους αγώνες του Ηλυσιακού στην Α2 την περασμένη σεζόν, αλλά και μετά την δημοσίευση της απόφασης από την αθλητική δικαστή, έχουμε κάνει σημαντική προσπάθεια ως Aquafeed24 να μεταφέρουμε τα γεγονότα και τα στοιχεία ως έχουν, αλλά παράλληλα και τις απόψεις των ενδιαφερόμενων και αρμόδιων να μας μιλήσουν για αυτά.

Για να μπορέσουμε να έχουμε όσον τον δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υπόθεσης και στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιούμε, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο που γνωρίζει να μας μιλήσει για το θέμα καλύτερα από όλους. Φυσικά, καθ’ ην αρμόδιος για το ζήτημα αυτό, είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά μαζί μας για να μας μεταφέρει την άποψη του.

Οι δηλώσεις του: «Η απόφαση που βγήκε φυσικά και είναι απόλυτα σεβαστή. Η διοίκηση θα προχωρήσει από αυτό το σημείο και στο εξής όπως είναι το ορθό να κάνει, με απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Έχει αποδείξει άλλωστε μέχρι σήμερα το τρόπο που λειτουργεί ότι δρα με τον σωστό τρόπο. Φυσικά και στις δύο πλευρές υπάρχουν νομικά επιχειρήματα και μένει να εξεταστεί η νομική τους βάση από τη δικαιοσύνη».

Στο ερώτημα που έγινε για την ανάρτηση του κυρίου Λεωνίδα Αθανασιάδη, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ εξήγησε πως δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο για συνεργάτη του ή πρώην συνεργάτη του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA