Λεωνίδας Αθανασιάδης στο #AQF24: «Ο κανονισμός είναι σαφής, χρωστούσα το να μιλήσω στον εαυτό μου»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα της απόφασης της αθλητικής δικαστή για τις ενστάσεις που είχε υποβάλει ο ΝΟ Λάρισας, βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ για να σας ενημερώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την αποφυγή κάθε παρερμηνείας του θέματος, όπως πάντα προσπαθούμε να κάνουμε για κάθε τι σημαντικό, αγωνιστικό και μη που αφορά τον υγρό στίβο.

Επειδή από το πρώτο άρθρο που αναρτήσαμε, εξηγήσαμε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα πολύ λεπτό ζήτημα, αλλά και συνάμα πολύπλοκο, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα και εκ των έσω τα όσα έχουν συμβεί.

Έτσι λοιπόν μιλήσαμε αρχικά με τον πρώην ‘Α Αντιπρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κύριο Λεωνίδα Αθανασιάδη, τον οποίο ρωτήσαμε να μας πει και να μας αποσαφηνίσει όσα περισσότερα γίνεται σχετικά με την υπόθεση, αλλά και την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο υπήρχαν σαφείς αναφορές στην ΚΟΕ και τον χειρισμό που έκανε στην υπόθεση.

Οι δηλώσεις του στο #AQF24:

«Θεωρώ ότι η προκήρυξη και ο κανονισμός είναι σαφής, ένα θέμα σαφές. Δεν μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά γιατί το θέμα δεν διευθετήθηκε με τον τρόπο που έπρεπε τότε. Η προκήρυξη ήταν σαφής, όπως και όλοι οι κανονισμοί αναφορικά με αυτό το ζήτημα. Δε μπορεί μία ομάδα, που λέει ο λόγος να δηλώσει 24 παίκτες και μετά ξαφνικά στον αγώνα να εμφανίσει τον 26ο, δεν γίνεται αυτό, δεν είναι κανονικό. Μπορεί αυτό να είναι κάτι που είχε ξανασυμβεί δεν το γνωρίζω, ούτε λέω ότι έγινε απαραίτητα πρώτη φορά, όμως όταν εντοπίζεις κάτι να συμβαίνει λάθος οφείλεις να το λύσεις. Η ιστορία που μπορεί να γραφτεί καλύτερα από μία Ομοσπονδία είναι μέσω των θεσμών, εκεί γίνεται η διαφορά και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πλανήθηκαν έτσι και ανέχτηκαν μία σαφή παραβίαση κανονισμών.

Όσον αφορά το λόγο που δεν μίλησα τόσο καιρό, είναι γιατί σεβάστηκα τους ανθρώπους που δούλευα μαζί, τα πράγματα για τα οποία δουλεύαμε, ενώ επίσης αν μιλούσα θα ήταν ο λόγος μου απέναντι στον δικό τους. Βγήκα όμως τώρα να μιλήσω γιατί το χρωστούσα στον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η οποία έδειξε ότι λειτουργεί ανεξάρτητα, τόσο το ΑΣΕΑΔ, όσο και η αθλητική δικαστής. Σε αντίθεση με τα όσα πιστεύει πολλές φορές η κοινή γνώμη, φάνηκε από την υπόθεση ότι η ο νόμος δεν επηρεάζεται. Είναι πλέον ένας γόρδιος δεσμός και πρέπει να λυθεί».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA