Ο Γιάννης Φουντούλης εκφράζεται στο #AQF24 για την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γιάννης Φουντούλης μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την απόφαση αναβολής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

Φουκουόκα… 2023; Οι φήμες που θέλουν την αναβολή του Παγκοσμίου για ακόμα 1 χρόνο και η εκκρεμούσα απάντηση της FINA

Ο πολύπειρος Έλληνας περιφερειακός εξέφρασε την πεποίθηση του, πως η απόφαση της αναβολής θα φέρει ανακατατάξεις και συμπίεση του προγράμματος των αγώνων. Επίσης μίλησε και για την αλλαγή των συνθηκών σε σχέση με την αρχή της πανδημίας, ενώ έδωσε και το σύνθημα εν’ όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φουντούλης ήταν εκ των κορυφαίων για την Εθνική στην ήττα από την Κροατία πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά. Ο Έλληνας άσσος ήταν πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και του αγώνα με 4 γκολ.

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη στο #Aquafeed24:

«Άλλη μια αναβολή μεγάλης διοργάνωσης που προφανώς απογοητεύει όλους εμάς τους αθλητές. Επίσης αλλάζει και παρά πολύ το αγωνιστικό πρόγραμμα όλης της σεζόν και πλέον αναμένουμε να δούμε τη διαμόρφωση του. Πρωτίστως εννοείται πως σημασία έχει η υγεία όλων. Θεωρώ όμως πως πλέον η κατάσταση δεν είναι ίδια όπως ήταν 2 χρόνια πριν με την έναρξη της πανδημίας. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτή την αναβολή η οποία σίγουρα θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στις διοργανώσεις των επόμενων ετών. Οι παίκτες θα πρέπει και πάλι να έχουν ένα πολύ βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα με πιθανόν 3 μεγάλες διοργανώσεις σε μια σεζόν το 2024. Προφανώς η κατάσταση αυτή ισχύει για όλους και οφείλουμε  να συνηθίσουμε στα νέα δεδομένα. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τέλη Αυγούστου με περισσότερο χρόνο πλέον για προετοιμασία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA