Η ομάδα του Εθνικού Πειραιά γνωστοποίησε πως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει γράψει τη δικιά του ιστορία και έχει χαράξει τη δική του πορεία με τον «Αυτοκράτορα» ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο. Ο λόγος για τον Ανδρέας Καριοφύλλη, έναν άνθρωπο ο οποίος ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία στους «Κυανόλευκους» ως κολυμβητής και στη συνέχεια ως πολίστας. Τα τελευταία οκτώ έτη διατέλεσε προπονητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίας και πέρσι ήταν επίσης άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Φάνη Κουντουδιού. Με ανακοίνωση της η ομάδα του Πειραιά ευχαρίστησε θερμά τον Καριοφύλλη και τόνισε πως δεν λέει αντί αλλά… εις το επανιδείν.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης λένε το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» σε έναν δικό τους άνθρωπο, έναν άνθρωπο γέννημα θρέμμα του «Αυτοκράτορα», τον Ανδρέα Καριοφύλλη.

Ο επί οκτώ συναπτά έτη προπονητής όλων των ηλικιακών κατηγοριών του «Αυτοκράτορα» ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Ανδρέας Καριοφύλλης προσέφερε τα μέγιστα την πολύχρονη πορεία του στο Όμιλο και συνέβαλλε στην ανάπτυξη των «κυανόλευκων» ακαδημιών όσο λίγοι. Την περασμένη σεζόν ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας των Εφήβων, ενώ παράλληλα ήταν και άμεσος συνεργάτης του Φάνη Κουντουδιού στους άνδρες. Εκτός από προπονητής, ο Ανδρέας Καριοφύλλης έχει υπηρετήσει τον Όμιλο και ως παίκτης επί σειρά ετών.

Ανδρέα σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν λέμε «αντίο», αλλά… εις το επανιδείν!

Facebook Comments