Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Αντώνη Βλοντάκη! Ο Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ανδρών το 2005 και πρώτος σκόρερ της Α1 με τον Εθνικό Πειραιά την ίδια χρονιά, επιστρέφει στον «Αυτοκράτορα» αναλαμβάνοντας την εφηβική ομάδα των «κυανόλευκων».

Ο 47χρονος πρώην αθλητής και πλέον προπονητής, έρχεται να προσφέρει την δική του γνώση και εμπειρία στους νεαρούς παίκτες του Εθνικού Πειραιά συνεχίζοντας την πορεία του ως τεχνικός σε επίπεδο κατηγοριών μετά τον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Υδραϊκό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Βλοντάκη!

Ο πρώην διεθνής αθλητής του υγρού στίβου, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2005 (Μόντρεαλ) και επί σειρά ετών παίκτης του «Αυτοκράτορα», αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδας του Εθνικού Πειραιά, επιστρέφοντας σε… γνώριμα μέρη. Ως ένας εκ των κορυφαίων φουνταριστών της ελληνικής υδατοσφαίρισης με συμμετοχές σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008), ο Αντώνης Βλοντάκης γνωρίζει καλά τα στοιχεία και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, έχοντας φορέσει το σκουφάκι του Εθνικού το διάστημα 2002 – 2008, όπου και κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το 2005 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α1 Ανδρών.

Όσον αφορά την προπονητική του πορεία, ο 47χρονος τεχνικός έχει περάσει από τις υποδομές του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Υδραϊκού, ενώ για την σεζόν 2022 – 2023 έρχεται να διαδεχθεί τον Ανδρέα Καριοφύλλη στους νεαρούς παίκτες του «Αυτοκράτορα».

Αντώνη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά!

 

Facebook Comments