Σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, χθες (19/8), στο Δημαρχείο Χανίων, τελετή βράβευσης για τους αθλητές της εθνικής ομάδας πόλο που βρίσκονται αυτή την περίοδο στα Χανιά.

Ο Δήμος Χανίων τίμησε τους δύο Χανιώτες πολίστες, Κώστα Γαλανίδη και Δημήτρη Σκουμπάκη, τον κατά το… ήμισυ Χανιώτη Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, καθώς και τέσσερις ακόμα αθλητές. Ειδικότερα οι Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Μουρίκης και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο Δημαρχείο και δέχτηκαν τις τιμές από τον ίδιο τον δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη αλλά και απ’ όλο το δημοτικό συμβούλιο. «Παρών» επίσης στη βράβευση των ασημένιων ολυμπιονικών του Τόκιο ήταν και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Στους αθλητές παραδόθηκε από μία τιμητική πλακέτα και ένας τόμος με τίτλο «Chania – journey to a dream» του Γιάννη Γιαννέλου. Οι αθλητές από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμο Χανίων για την κίνησή του, με το ζήτημα των εγκαταστάσεων και ειδικότερα του κολυμβητηρίου να βρέθηκε στην ατζέντα της συζήτησης.

Πηγή

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Facebook Comments