Ντουντουνάκη: «Στόχος το όριο για την Ολυμπιάδα»

by Alekos Koumanis

Όλα τα «φώτα» της Παγκόσμιας κολύμβησης βρίσκονται στην Γκουανκζού της Νοτίου Κορέας, όπου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο γεγονός του υγρού στίβου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα . Την Ελληνική αποστολή απαρτίζουν επτά κολυμβητές, με στόχους και όνειρα για διακρίσεις.

Η Άννα Νουντουνάκη θα λάβει μέρος σε 3 αγωνίσματα (50, 100 και 200μ πεταλούδα), θέτοντας σαν στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την προετοιμασία της, αναφέροντας ότι στόχος της είναι το Ολυμπιακό όριο: «Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά, αφού βρισκόμουν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Οι προπονήσεις μου πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε 25άρα πισίνα, όμως το τελευταίο διάστημα επέστρεψα στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μου και θα είμαι έτοιμη μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος».

Αναφορικά με τους στόχους της στην Γκουανκζού, υποστήριξε: «Το επίπεδο της Παγκόσμιας κολύμβησης έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχω τα τελευταία χρόνια, βλέπω πως οι κούρσες είναι όλο και πιο γρήγορες και έτσι για να διακριθώ θα πρέπει να κατεβάσω τους χρόνους μου. Αρχικός μου στόχος είναι η επίτευξη ενός ατομικού ρεκόρ, κυρίως στα 50μ και 100μ πεταλούδα, αφού σε αυτά τα αγωνίσματα, σε σχέση με το 200ρι, πιστεύω πως είμαι καλύτερα προετοιμασμένη. Μεγάλο μου στόχος βέβαια είναι η επίτευξη ενός Ολυμπιακού ορίου. Γνωρίζω πως είναι αρκετά δύσκολο, όμως θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Πηγή: KOE

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA