Ντόσκας & ΝΟΠ: Βελούδινο το διαζύγιό τους

Μπορεί οι δρόμοι του Γιώργου Ντόσκα με τον ΝΟΠ να χώρισαν και επισήμως εδώ και λίγες ώρες, όμως αυτό συνέβη φιλικά.

by Μάνος Φυρογένης

Παρά την επίτευξη του στόχου που ήταν η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία για τον ΝΟΠ, ο Γιώργος Ντόσκας, προπονητής του αγωνιστικού τμήματος στους άνδρες δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου.

Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών παρά τον επιδιωκόμενο σκοπό έφερε κάποια ερωτήματα ως προς το διαζύγιο και το λόγο που αυτό επήλθε. Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του έσπευσε να σβήσει την όποια εστία “φωτιάς” πήγε να δημιουργηθεί.

ΝΟΠ και Γιώργος Ντόσκας χώρισαν φιλικά, με τις καλύτερες σχέσεις και στην ομάδα της Πάτρας κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα. Υπενθυμίζεται πως η αχαϊκή πρωτεύουσα θα έχει την ερχόμενη σεζόν δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία καθώς και η ΝΕΠ εξασφάλισε την άνοδό της στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιώργου Ντόσκα: 

“Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία με τον ΝΟΠ, καθώς καταφέραμε και πετύχαμε ένα δύσκολο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή.

Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα και τη νέα χρονιά, όμως ο ΝΟΠ θα είναι μια ομάδα που θα την θυμάμαι.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου, τον πρόεδρο, Γ. Μάνεση, τον συνεργάτη μου Βασίλη Λαμπάτο, τον έφορο μου Γιώργο Θωμόπουλο και τον έφορο Νικό Φιλόπουλο που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να είχαν γίνει πολλά πράγματα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΝΟΠ.”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA