Ντέρμπι για ένα ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη!

by Aquafeed 24

Σε ντέρμπι, αλλά για ένα μόλις ημίχρονο, μετατράπηκε η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΘ, με την ομάδα του Τέλη Κορίτσα να προβάλει αντίσταση στο ξεκίνημα.

ΠΑΟΚ – ΟΦΘ 14-7

Στο τρίτο οκτάλεπτο ωστόσο οι παίκτες του Πάνου Βέργου, με κορυφαίο τον Νικήτα Κόχειλα (Έξι γκολ), κατάφεραν να πάρουν διαφορά στο σκορ, βελτιώνοντας σημαντικά την άμυνά τους.

Συγκεκριμένα, το 5-4 του δεύτερου οκταλέπτου έγινε 11-5 στο τέλος της 3ης, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του σε άμυνα και επίθεση, «τελειώνοντας» έτσι τις ελπίδες του ΟΦΘ για ένα θετικό αποτέλεσμα στην 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 6-1, 3-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 6, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 4, Βοζίκης, Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης 1, Σγουρίδης.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Σιορδίλης, Μπιτσάκης, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ. 4, Γιώρτσιος 2, Δημητριάδης, Τερτιρόπουλος, Αληχανίδης Β. 1, Αντιβαλίδης, Πισσίας, Φοροτζίδης Χρ., Βαχαρέλης, Φοροτζίδης Ηλ., Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπεκλής.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA