«Καθαρίζει» την παραμονή το Ρέθυμνο!

by Alekos Koumanis

Με το δεξί ξεκίνησε την Γ’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο ΝΟ Ρεθύμνου, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Νηρέα Χαλανδρίου με 10-9, στην 1η αγωνιστική και αύξησε τη διαφορά του από την δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-3. Στο δεύτερο μέρος, η διαφορά παρέμεινε στο τρίτο οκτάλεπτο (7-8), όμως στην τελευταία περίοδο, με τρία συνεχόμενα γκολ, ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να προηγηθεί, με τον Νηρέα να μειώνει στο τελικο 10-9 υπέρ των γηπεδούχων. Πρώτη σκόρερ του αγώνα με 5 τέρματα ήταν η Ελένη Φαρμάκη από την ομάδα του Ρεθύμνου.

Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟ Ρεθύμνου έφτασε τους 9 βαθμούς (είχε ξεκινήσει την Γ’ φάση με 6), ενώ ο Νηρέας Χαλανδρίου παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 2-3 , 4-4 , 3-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Φραγκελάκη, Σολανάκη 1, Καριπίδου Β. 1, Συριανόγλου, Καραγιάννη

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Τριχά 1, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου 1, Μπόβαλη, Δούλη 3, Κουτέλη 2, Αγγελίδη, Τορνάρου, Λάζαρη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

Πηγή: KOE

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA