Ντεμαράζ σημαντικών μεταγραφών με 4 πρωταθλητές ο Παναθηναϊκός!

by Aquafeed 24

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση τεσσάρων πολύ σημαντικών μεταγραφών που θα βοηθήσουν τον Νίκο Βενετόπουλο να χτίσει μια δυνατή ομάδα.

Τέσσερις πρωταθλητές της Α2 κατηγορίας πέρυσι με την ΑΕΚ, συμφώνησαν με το «τριφύλλι», ενώ έπεται και συνέχεια…

Αντώνης Ξενάκης, Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλας και Αλέξανδρος Πετρόπουλος θα φορούν το πράσινο σκουφάκι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις αθλητές στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου.
Τέσσερις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που φανερώσουν την διάθεση του Συλλόγου να συνεχίζει να πορεύεται το ιστορικό τμήμα.

Αναλυτικότερα παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι πλέον ο 28χρονος  περιφεριακός  Αντώνης Ξενάκης . Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν  έχει αγωνιστεί στο Παλαιό Φάληρο και την ΑΕΚ ενώ ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες εφήβων και νέων ανδρών.

Παράλληλα «πράσινος» γίνεται και ο 30χρονος αμυντικός Λουκάς Λύκαρης  που έχει αγωνιστεί στα εξής σωματεία: Βουλιαγμένη, Λάρισα, Ηλιούπολη, Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Επιπλέον την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά ο 36χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Δαβίλας  που θα φορέσει για Τρίτη φορά στην καριέρα του το σκουφάκι με το «τριφύλλι» ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε :Σύρο, Ηλυσιακό, Νηρέα Χαλανδρίου, Νηρέα Γέρακα και ΑΕΚ.

Ακόμα το «τριφύλλι» συμφώνησε με τον 34χρονο φουνταριστό Αλέξανδρο Πετρόπουλο που έχει αγωνιστεί στα εξής σωματεία: Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Ηλυσιακό, Ποσειδών Ιλισίων , Μίλων και ΑΕΚ.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA