Την απόφασή του να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης πήρε ο Δημήτρης Τίγκας.

Ο διεθνής αμυντικός φέτος απουσιάζει από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ανδρών, καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό στο πόδι, ενώ όπως φαίνεται οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ξοδεύει τον ίδιο χρόνο, σε σύγκριση με το παρελθόν, για το πόλο.

Ο Τίγκας αποχωρεί, τουλάχιστον για φέτος, από τη Βουλιαγμένη ως Κυπελλούχος Ελλάδος, ενώ το ίδιο πράττει και ο Γιάννης Βελώνιας, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά του, θα ήταν αδύνατο να ακολουθήσει το πρόγραμμα της αντρικής ομάδας της Βουλιαγμένης.

Οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, απλώς χωρίς τόσες πολλές υποχρεώσεις, ενώ για τον Τίγκα ήδη δύο ομάδες της Α1 ανδρών έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Μάλιστα, ο ΝΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους δύο παίκτες για όσα έχουν προσφέρει στο σωματείο.

«Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμενης  πήραν ο Δημήτρης Τίγκας και ο Γιάννης Βελώνιας.

Ύστερα από μια κοινή πορεία πολλών ετών, οι δύο αθλητές, γέννημα θρέμμα του Ομίλου μας, αποφάσισαν να μη συνεχίσουν στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης αποτελούν σπλάχνα της Ακαδημίας του Ομίλου μας από την ηλικία των 5 ετών και  όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα, έχοντας σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες του τμήματος με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Double το 2012 αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος πριν ένα μήνα στην πόλη του Καρπενησίου.

Ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης ευχαριστεί τους δύο αθλητές για όλα όσα προσέφεραν στον Όμιλο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό, αλλά και αθλητικό επίπεδο, καθώς δεν θα σταματήσουν ολοκληρωτικά την ενασχόλησή τους με το αγαπημένο τους άθλημα, την υδατοσφαίριση».