Μπήκε με το… αριστερό στο Champions League η Βουλιαγμένη

by Aquafeed 24

ΝΟΒ – Σίντεζ Καζάν 7-10


Η Βουλιαγμένη δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση μπήκε μουδιασμένη, σε αντίθεση με την Καζάν που έδειξε από το πρώτο λεπτό τις άγριες διαθέσεις τις.

Στο δεύτερο λεπτό, ο Μαγκογάεφ στα ίσια κατάφερε κέρδισε τον Ζερδεβά ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ενώ τρια λεπτά αργότερα ο Πλίσκεβιτς διπλασίασε τα τέρματα για την Ρωσική ομάδα.

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει προκειμένου να μειώσει κάτι το οποίο κατάφερε περίπου ένα λεπτό πριν την λήξη όταν ο Καπότσης κέρδισε το πέναλτι από τον Μαγκομάγεφ το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε για την ομάδα των Νοτίων προαστίων.

Οί Ρώσοι συνέχισαν να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο παιχνίδι και με τον Μαγκογάεφ έκαναν το 1-3 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στην συνέχεια το σκηνικό φάνηκε να αλλάζει οι φωνές του Κώστα Λούδη φαίνεται να αφύπνισαν τους παίκτες του που μπήκαν στην πισίνα αποφάσισαν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και με τον Σολανάκη έφεραν το παιχνίδι στο γκολ.

Προσωρινά όμως μιας και στο 13΄ λεπτό ο Φαταχουντνίκοφ έφερε πάλι την διαφορά στα δυο τέρματα ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κλίκοβατς έκανε το 2-5 χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας για την υπόθεση νίκη.

Κάπου εκεί όμως η Βουλιαγμένη φάνηκε να αφυπνίζεται και πάλι και με δυο απανωτά τέρματα από τους Κοπελιάδη και Χρυσοσπάθη μπόρεσε και μειώσε σε 4-5 για να έρθει λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου ο Κλικοβατς να κάνει το 4-6 σκορ με το οποίο πήγαν και οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι αρκετά γρήγορος, στο 17 λεπτό ο Μαρζουκί διαμόρφωσε 4-7 για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Σολανάκης με ένα εκπληκτικό τέρμα να μειώσει σε 5-7.

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης δεν μπόρεσαν να πάρουν ανάσα για πολλή ώρα καθώς Φαταχουντνίκοφ με ένα τέρμα στα ίσα έκανε το 5-8 αναγκάζοντας τον Κώστα Λούδη να φωνάξει για τάιμ άουτ.

Κάτι που φάνηκε να ωφέλησε μιας και με την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Χρυσοσπαθής έκανε το 6-8 με την Βουλιαγμένη να συνεχίζει να παλεύει για την μεγάλη ανατροπή.

Στην τέταρτη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου. Οι Ρώσοι συνέχιζαν να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι και με τον Ρίζοφ-Αλενίσεφ σε παίκτη παραπάνω έκαναν το 6-9 δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις τους κάτι που απέδειξε ο Γκινιάτοφ που έκανε τρια λεπτά αργότερα το 6-10.

Από εκεί και πέρα όλα είχαν κριθεί και το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Νοτίων προαστίων να μειώσει σε 7-10 με τον Βάσιτς.

Η Βουλιαγμένη λοιπόν ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της και πρέπει να τα δώσει όλα στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση.


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 2-2, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χρυσοσπάθης 2, Σολανάκης 2, Κοπελιάδης 1, Βάσιτς 1, Καπότσης 1.

Σίντεζ Καζάν: Μαγκουμάγεφ 2, Κλίκοβατς 2, Φαταχουντνίκοφ 2, Πλίσκεβιτς 1, Μαρζουκί 1, Ρίζοφ-Αλενίσεφ 1, Γκινιάτοφ 1.

Νίκη Βασιλείου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA