Τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει η Βουλιαγμένη, η οποία σε μία τρομερή αναμέτρηση επικράτησε 9-5 του ΑΝΟΓ.

Πάθος, δυνατές μάχες και ωραία γκολ συνέθεσαν την εικόνα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ το εισιτήριο για τον τίτλο.

Οι γεμάτες κερκίδες ανέβασαν το επίπεδο του παιχνιδιού με τη Βουλιαγμένη του Κώστα Λούδη να παίρνει μία πρόκριση που ήθελε πολύ, με αντίπαλο μία ομάδα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος.

O ΝΟΒ θα έχει μειονέκτημα έδρας στη σειρά των μεγάλων τελικών με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα θα κατακτήσει αυτός που θα φτάσει πρώτος στις 3 νίκες. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στη σειρά για τις θέσεις 3η-4η.

Στο 1.26 πριν από τη λήξη γ’ περιόδου -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- αποβλήθηκε με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα ο Παπαναστασίου του ΑΝΟ Γλυφάδας, “διότι εξερχόμενος από επίτευξη τέρματος και πηγαίνοντας στον πάγκο της ομάδας του με εξύβρισε λέγοντας “σα δε ντρέπεσαι””. Στο ίδιο χρονικό σημείο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος ΝΟΒ Αρτίν Ελμισιάν για συνεχόμενη διαμαρτυρία.

Οκτάλεπτα: (3-0, 2-2, 3-2, 1-1)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 5, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης 1, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Γκίκας, Βλαχοτάσιος

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Φωτόπουλος, Παπανικολάου, Ρομπόπουλος, Παπαναστασίου 1, Παπούκας, Αλεξίου, Κατσαούνης, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1, Μαντής, Γιαννόπουλος 1, Παπασηφάκης 1