Νόρα Δράκου, πόσο θες να μας τρελάνεις: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο

Με... φτερά στα πόδια η Νόρα Δράκου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο και πέρασε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

by Μάνος Φυρογένης

Είναι ανεβασμένη, κολυμπάει σαν σαϊτα, βρίσκεται στο δικό της σύμπαν, στο δικό της αστερισμό. Της το χρωστούσε. Αν υπάρχει μοίρα, αυτή της χρωστούσε πέραν πάσης αμφιβολίας.

Συνήθως μία μεγάλη επιτυχία, ένας στόχος ζωής σε… αδειάζει για λίγο, πνευματικά και ψυχολογικά. Είναι λογικό. Όχι όμως τη Νόρα Δράκου. Λίγες ώρες αφότου κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση (ασημένιο στα 50μ ύπτιο), η εκθαμβωτική κολυμβήτρια συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι.

Η Νόρα Δράκου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει διαρκώς. Η Νόρα Δράκου κολύμπησε

κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της Νέρυ Νιαγκουάρα 24.93 από τις 27/5/2012 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν (τότε που κατέκτησε το χάλκινοκ μετάλλιο), πλησίασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (24.70) και προκρίθηκε πρώτη και καλύτερη στα ημιτελικά (το απόγευμα στις 20:20, ΕΡΤ3).

Όλα τα παραπάνω ενώ η Δράκου ταξίδεψε στη Σερβία με φετινό ρεκόρ 25.35 και ατομικό 24.96.

Η Πέτρα Σενάνσκι από την Ουγγαρία (24.96) και η Τζέσικα Κριστίνα Φέλσνερ από τη Γερμανία (24.97) ήταν οι άλλες δύο αθλήτριες που «κατέβηκαν» τα 25 δευτερόλεπτα, ενώ η Κύπρια Κάλια Αντωνίου πέρασε 10η με 25.28.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA