Μαργαρίτα Μπιτσάκου: Αφήνει τον αγαπημένο της Άλιμο και ντύνεται στα «κυανέρυθρα»!

Κάτοικος Νέας Σμύρνης όπως όλα δείχνουν, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου!

by Aquafeed 24

Τρία χρόνια κοινής πορείας και έντονων αναμνήσεων που θα συντροφεύουν αμφότερους στο διηνεκές. Ο σημαντικός κύκλος της Μαργαρίτας Μπιτσάκου στον σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ ολοκληρώνεται, καθώς η νεαρή αθλήτρια δεν θα συνεχίσει την καριέρα της στα Νότια Προάστια, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

Όταν έμπαιναν ακόμη τα θεμέλια στον νεοσύστατο σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου αποτέλεσε μία από τις πρώτες αθλήτριες που στήριξαν αυτό το project. Αγωνίστηκε στην Α2 γυναικών, παρότι το επίπεδο εκείνης της ομάδας μόνο για τη δεύτερη κατηγορία δεν ήταν, και έζησε μαγικές στιγμές με τις συναθλήτριές της στην Α1, καθώς και στο περυσινό LEN Champions League.

Αμυντικός, φουνταριστός, με πάθος, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου αναμένεται να περπατήσει ένα νέο μονοπάτι στον αθλητικό της βίο και προβάρει τα «κυανέρυθρα» του Πανιωνίου, αποτελώντας, εκτός απροόπτου, μία από τις πρώτες μεταγραφές του «Ιστορικού», ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει για τη «Μάργκο», που συνεχίζει με αυταπάρνηση την πορεία της στην ελληνική υδατοσφαίριση.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA