ΝΟΠ: Κοινή προετοιμασία με την Πεσκάρα του Γιαννουρή

Στην Πάτρα βρίσκεται από τη Δευτέρα (25/3) πολυπληθής αποστολή της Πεσκάρα του Γιάννη Γιαννουρή για κοινή προετοιμασία με τον ΝΟΠ αλλά και "διπλά" προπονητικού χαρακτήρα με την ΝΕΠ.

by Μάνος Φυρογένης

Το κολυμβητήριο «Αντώνιος Πεπανός» στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και οι ξενώνες του ΝΟΠ στο ναυταθλητικό κέντρο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» έχουν γεμίσει με μικρούς και μεγάλους αθλητές από τη γειτονική Ιταλία.

Η Πεσκάρα του Γιάννη Γιαννουρή, ο οποίος διατελεί χρέη τεχνικού διευθυντή αλλά και προπονητή στην αντρική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, βρίσκεται στην Πάτρα από το πρωί της Δευτέρας όπου και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή (29/3) για προπονήσεις, κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) και συμμετοχή σε τοπικά τουρνουά πόλο και φιλικούς αγώνες με τις ακαδημίες της ΝΕΠ επίσης.

Η πολυπληθής αποστολή της Club Aquatico Pescara αρίβαρε με 60 αθλητές χωρισμένους σε τέσσερα ηλικιακά γκρουπ (Κ14, Κ16, Κ18 και ανδρική ομάδα) υπ’ ευθύνη φυσικά του σπουδαίου, διεθνώς καταξιωμένου Γιάννη Γιαννουρή, ο οποίος υπήρξε και για ενάμιση χρόνο γενικός διευθυντής της ΚΟΕ και γύρισε στην Πεσκάρα μετά από πολλά χρόνια το προηγούμενο καλοκαίρι (προπονητής το 1991 εκεί).

Ο Γιαννουρής φυσικά έχει αφήσει το στίγμα του και στην Πάτρα καθώς έχει υπάρξει τεχνικός του ΝΟΠ. Τον συντονισμό της φιλοξενίας και του προγράμματος έχει αναλάβει ο υπεύθυνος των ακαδημιών πόλο του ΝΟΠ, Βασίλης Τουντόπουλος.

Ο σύλλογος της Πάτρας μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως και την ευγνωμοσύνη του σε όσους έχουν συμβάλει στην περάτωση της διαμονής των Ιταλών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA