Αυτοθυσία Υδραϊκού στον Λαιμό

by Aquafeed 24

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνιδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η Βουλιαγμένη δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του Υδραϊκού για την 22η αγωνιστική.

Ο Υδραϊκός με αυτοθυσία λόγω ελλείψεων κόντραρε στα ίσα τον ΝΟΒ και όλα κρίθηκαν στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου η Βουλιαγμένη είχε προβάδισμα ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη δεν παρατούσε το ματς.

Ωστόσο η συνεργασία Καπότση – Γούβη 55 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ένα σουτ του Χρυσοσπάθη στο τελευταίο λεπτό έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του Κώστα Λούδη με σκορ 9-6.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υδραϊκός είχε τις απουσίες των Βιτέλλα, Πάτερου και Αλαμάνου και αγωνίστηκε με αλχημείες, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα την άμυνά του και τον Κωνσταντίνο Φλέγκα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-9

Οκτάλεπτα: 0-3, 3-1, 1-1, 2-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 2, Μπλάνης, Χαραλαμπόπουλος 3, Μιγόπουλος, Σολεϊμανιπάκ, Γραμματικός.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς 3, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρουβάνης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA