Κατά καιρούς καταγράφουμε περιπτώσεις ανθρώπων που αφουγκράζονται τον αθλητισμό με έναν διαφορετικό τρόπο, τον μοναδικό τρόπο που τον αναδεικνύει, δηλαδή με ρομαντισμό.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι λέξεις ωχριούν της πραγματικότητας και η περίπτωση του ΝΟ Μεσολογγίου είναι μια εξ αυτών. Ίσως και η πιο χαρακτηριστική. Η ομάδα πόλο του Μεσολογγίου συμμετέχει αδιαλείπτως στα εθνικά πρωταθλήματα εδώ και 54 χρόνια, χωρίς να έχει κολυμβητήριο η πόλη, αλλά και η περιοχή γενικότερα! Πραγματική αγάπη για τον αθλητισμό, πραγματική αγάπη για τα σπορ και αγανάκτηση για τις διαδοχικές υποσχέσεις προς τον σύλλογο για ανέγερση κολυμβητηρίου.

Κολυμβητήριο χθες, λοιπόν. Με το σύνθημα αυτό η ομάδα πόλο του Μεσολογγίου κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπου συμμετέχει αδιαλείπτως τα τελευταία 54 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1967.

Και δεν θα ήταν άξιο λόγου να αναφερθεί αλλά, πολλοί παίχτες ως… «χαϊλάιντερ» συμμετέχουν ακόμα στην ομάδα σε μια προσωπική αναμέτρηση με το χρόνο δείχνοντας γιατί το πόλο είναι το πρώτο ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα.

Παλιοί και νέοι παίκτες ενώνονται για να μεταφέρουν το μήνυμα της αναγκαιότητας της κατασκευής κολυμβητήριου στην πρωτεύουσα του μεγαλύτερου νόμου (σε έκταση) της χώρας.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες του ΝΟ Μεσολογγίου έπαιξαν στο λιμάνι Ναυπάκτου και έγιναν #BEACHPOLISTAS.

Η ομάδα αποτελείται από: Δελαπόρτα Ιωάννη (59), Κουρουκλή Παναγιώτη (54) Νατσικώστα Πάνο (54), Ανδρέα Πρεμέτη (54), Πρεμέτη Γιώργο (52) Τσιμάρα Χάρη (54) Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο (53) και την νέα γενιά Ρόμπολα Γιώργο (26) Πρεμέτη Κώστα (21) Κατσαβό Πάνο(21), Κάρδακα Γιώργο (16), Βισβίκη Γιώργο (13). Σύνοδος είναι ο Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου γνωστός σε όλες τις πισίνες Κατσαβός Σπύρος…

Facebook Comments