Ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο Α.Ο.Π.Φ. με Καλή – Κλήμο!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ασταμάτητη δείχνει η ανδρική ομάδα του Α.Ο.Π. Φαλήρου στις μεταγραφικές της κινήσεις, ανακοινώνοντας την Πέμπτη 16/09 την απόκτηση ακόμα δύο παικτών ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022.

Συγκεκριμένα, οι Φοίβος Καλής και Παναγιώτης Κλήμος αποτελούν ένα ακόμη μεταγραφικό δίδυμο που θα πλαισιώσει κατάλληλα το ρόστερ των Φαληριωτών, οι οποίοι κινήθηκαν σε αξιοσημείωτες αλλαγές και ενδιαφέρουσες ενισχύσεις φέτος, με τον Δημήτρη Κραβαρίτη να αναλαμβάνει σημαντικό έργο στην Α1.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φοίβος Καλής αποτελούσε μέλος των ηλικιακών Εθνικών ομάδων, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2015 και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου. Μεταξύ άλλων, έχει φορέσει και το σκουφάκι του ΝΟ Χίου, του ΟΦΗ και του Χαϊδαρίου.

Ο Παναγιώτης Κλήμος είχε αγωνιστεί τα τελευταία 3 χρόνια για τον ΓΣ Περιστερίου, με καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ανδρικής ομάδας και μια ομολογουμένως, αξιόλογη πορεία. Με 13 χρόνια ενεργής συμμετοχής στον χώρο της υδατοσφαίρισης, σίγουρα θα πλαισιώσει δυναμικά την ομάδα του Φαλήρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Α.Ο.Π.Φ.:

https://www.instagram.com/p/CT4MuNwMcQV/?utm_source=ig_web_copy_link

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA