Μας άρεσε πολύ ο Νηρέας Χαλανδρίου!

0

Άκρως νεανικό ύφος είχε η αναμέτρηση του Νηρέα Χαλανδρίου με τον Τρίτων Αμαρουσίου, καθώς και οι δύο σύλλογοι έχουν επενδύσει σε ταλαντούχες παίκτριες, οι οποίες στηρίζονται από ορισμένες πολύ έμπειρες αθλήτριες με ιστορία στο άθλημα.

Για την 1η αγωνιστική του τουρνουά του ΣΕΔΥ τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη παρουσίασαν μια πολύ όμορφη εικόνα και επικράτησαν 11-6 του Τρίτωνα, βγάζοντας ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο.

Και ο Άγγελος Γαρελίδης, ωστόσο, ποντάρει σε νεαρές παίκτριες που έχουν ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με την ομάδα του Αμαρουσίου να ευελπιστεί στην άμεση ωρίμανσή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στο ημίχρονο τραυματίστηκε η Βασιλική Δούλη, διεθνής περιφερειακός, όμως επανήλθε αργότερα πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Στο 3ο οκτάλεπτο ο Άγγελος Γαρελίδης προέβη σε διαμαρτυρίες για απόφαση του επόπτη σχετικά με απόκρουση πέναλτι που μετρήθηκε ως γκολ εις βάρος του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Ποια άλλη; Η Βάσω Μαυρέλου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα, ενώ ακολούθησαν η Εύη Τετζαλίδου με 2, η Παπατριανταφύλλου και η Σταυρούλα Εξαρχάκου επίσης με δύο έκαστη και για τον Τρίτωνα η Κούζουνα με 2.


Νηρέας Χαλανδρίου: Τετζαλίδου 2, Παπατριανταφύλλου 2, Τρίχα 1, Εξαρχάκου Σταυρούλα 2, Μαυρέλου 3, Μαστρόκαλου 1,

Τρίτωνας: Παλαιοδήμου 1, Παπαδάκη 1, Σαμαρά 1, Αργυρού 1, Κούζουνα 2.