Ολοκληρώνεται το τουρνουά Προ Μίνι του Νηρέα Γέρακα!

0

Ύστερα από 6 μήνες αγώνων, 60 παιχνίδια και πολλές μάχες μέσα στο νερό, ολοκληρώνεται την Κυριακή το 3ο τουρνουά προμίνι που διοργάνωσε με επιτυχία ο Νηρέας Γέρακα.

Στο εν λόγω τουρνουά (γεν. 2005+) που διεξήχθη για τρίτη διαδοχική σεζόν πήραν μέρος 12 ομάδες και συγκεκριμένα: Βουλιαγμένη, Π.Φάληρο, ΠΑΟ 1, ΠΑΟ 2, ΠΑΟ 3, Νηρέας Χαλανδρίου, Εθνικός, ΓΣ Περιστερίου, ΑΝΟΓ, Ηλιούπολη, Νηρέας Γέρακα 1, Νηρέας Γέρακα 2.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Νηρέα Γέρακα, τα παιδιά είχαν μεγάλη όρεξη κατά τη διάρκεια του τουρνουά και εξελίχθηκαν αγωνιστικά, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν ολοκληρώνεται αυτή η γιορτή της υδατοσφαίρισης που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, με αφετηρία το πρώτο παιχνίδι στις 17:30, θα διεξαχθούν οι τρεις αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off και θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και οι απονομές.

Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν οι τρεις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Άνοιξης, με τις αντίστοιχες απονομές για τον MVP, τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον πρώτο σκόρερ.

Εκεί, θα βρίσκεται ο «μύθος» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος θα μοιράσει αυτόγραφα στα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οι άνθρωποι του Νηρέα Γέρακα καλούν όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν στο κολυμβητήριο και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των λιλιπούτειων αθλητών.