Νιόβεια: Το ιστορικό διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής

Το ιστορικό διεθνές μίτινγκ της Θεσσαλονίκης, «Νιόβεια», έφτασε και για το 2024.

by Μάνος Φυρογένης

Ό,τι αντέχει στο πέρασμα των χρόνων και εξελίσσεται σε μία σταθερά, κάτι διαχρονικό, αποκτά από μόνο του ιδιαίτερη σημασία γιατί φέρει και τις ανάλογες θύμησες, κουβαλάει ένα βάρος ύπαρξης μεγαλύτερο.

Το «Νιόβεια», το διεθνές μίτινγκ που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, συμπληρώνει αισίως 40 χρόνια ζωής και αδιάλειπτης παρουσίας πλην της χρονιάς του Covid-19. Το φετινό ραντεβού έχει δοθεί για το προσεχές τριήμερο 19-21 Απριλίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Πρόκειται για μια διοργάνωση της Χ.Α.Ν.Θ.  με διεθνή υπόσταση, που τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ και διεξάγεται σε συνεργασία του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Κολυμβητικού Τμήματος της Χ.Α.Ν.Θ.

Ένα μίτινγκ και με σημαντικό διακύβευμα μεταξύ άλλων για αρκετούς συμμετέχοντες καθώς οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπόψη για την επίτευξη ορίων και συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών & Εφήβων-Νεανίδων και το Mediterranean Swimming Cup 2024  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και λοιπές διεθνείς διοργανώσεις.

Τα «Νιόβεια» είναι αγώνες αφιερωμένοι στα αδικοχαμένα «δελφίνια» της Χ.Α.Ν.Θ. (Νιόβη Παπαδόπουλου, Νικήτα Καλούδη, Μιχάλη Μαϊκίδη, Στέργιου Κουτεντάκη και Νίκου Καίση) που έφυγαν πρόωρα από την ζωή.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση, ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA