Α2 Ανδρών #Playoff: Πρώτο βήμα για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια έκανε η ΝΕ Πατρών!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες το σύνολο του Μάκη Λυκούδη βρίσκεται μια νίκη μακριά από την Α1!

by Γιώργος Χρήστου

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α1 Ανδρών έκανε η ΝΕ Πατρών καθώς έκαμψε με 11-10 του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα πραγματικό ντέρμπι για τον πρώτο ημιτελικό της Α2 Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη ανέτρεψε το 4-3 του πρώτου ημίχρονου και πήρε την πρώτη νίκη χάρη σε τέρμα του Τρασάϊ περίπου δυόμιση λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

ΝΕ Πατρών – Άρης Θεσσαλονίκης 11-10

Πρώτοι σκόρερ για τους Πατρινούς ήταν οι Σπύρος Λυκούδης και Τρασάϊ που σημείωσαν από τέσσερα τέρματα έκαστος, ενώ από πλευράς Άρη Θεσσαλονίκης ο Μπάσελ πρόσθεσε τρία γκολ. Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την Κυριακή (21/4) στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο και τελευταίο παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (25/4) και πάλι στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 5-4, 3-2

ΝΕ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης Σπ. 4, Χάρισον 1, Σαλπόγλου, Τσίπης, Καραΐσκος 2, Τρασάϊ 4, Κωνσταντακόπουλος, Πιτσίκας, Καρράς, Αντίοχος, Καλαμάς, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος

Άρης Θεσσαλονίκης (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου 1, Καλαμπόκας 3, Ζιούτας, Ζαρκαντζάς 1, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 1, Παυλίδης Β., Αληχανίδης, Μπάσελ 3, Σολογάνης 1, Σιώπκας, Κούστας, Τάτσης, Ταγρές

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA