Στο όνομα που αποκτά ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο ευρωπαϊκό στερέωμα στάθηκε ο Νίκος Παπασηφάκης σε δηλώσεις στο #Aquafeed24 μετά την εντός έδρας από την Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του LEN Champions League. Παράλληλα ο νεαρός περιφερειακός αναφέρθηκε στις εμπειρίες που έχει να αποκομίσει η ομάδα του Λαιμού από την συμμετοχή της στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια της σεζόν. Τέλος επισήμανε το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την καλή εμφάνιση του ΝΟ Βουλιαγμένης κόντρα στη Μαρσέιγ παρά την ήττα: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Παλέψαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά σε κάποια σημεία το παιχνίδι δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε. Δεν έχουμε πολύ εμπειρία σαν ομάδα και πιστεύω πως σιγά σιγά παιχνίδι με το παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε και καλύτεροι. Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια».

Για την ανταγωνιστική εικόνα που έδειξε ο ΝΟΒ παρά τις δύο σημαντικές απουσίες του αρχηγού Μάριου Καπότση και του Ντίλαν Γούντχεντ: «Σίγουρα αν είχαμε τον Μάριο και τον Ντίλαν θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση όλοι μεταξύ μας, είμαστε μια παρέα μέσα και έξω από το νερό και αυτό μας κάνει να παίζουμε κάθε παιχνίδι ο ένας για τον άλλο και να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το τι μπορεί να αποκομίσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης με την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης: «Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Champions League που δείχνει ότι δεν ήταν τυχαία η περσινή μας πορεία. Παίζουμε εναντίον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης κι έτσι αποκτάμε άλλες εικόνες και άλλες εμπειρίες, οι οποίες μας βοηθάνε να εξελιχθούμε σαν αθλητές και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα».