Νίκος Καραμάνης στο #AQF24: «Θα είναι σαν προετοιμασία για το ελληνικό πρωτάθλημα για εμάς»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Την Πέμπτη 13/10 ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Υδραϊκού, με την ομάδα του Νίκου Καραμάνη να βρίσκεται ήδη στις Συρακούσες και ετοιμάζεται πλέον να μπει στις «μάχες» απέναντι στους πολύ δυνατούς αντιπάλους που του έφερε η κληρωτίδα.

Στο πλαίσιο λοιπόν των αναμετρήσεων που έρχονται επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος μας μίλησε για το δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του, για την έλλειψη εμπειρίας που υπάρχει αλλά για το τι μπορούν να προσφέρουν οι νέες αφίξεις των δύο Ιαπώνων Τακάτα Μιτσούρου και Σουζούκι Τόι.

Ο Νίκος Καραμάνης στο #AQF24:

«Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία και εμπειρίες από ευρωπαϊκούς αγώνες! Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.

Αντιμετωπίζουμε τους αγώνες του Eurocup ως προετοιμασία για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την απόκτηση εμπειριών που θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Οι παίχτες μας δεν έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες και για τους περισσότερους είναι η πρώτη φορά.

Η προσθήκη των δύο παιδιών από την Ιαπωνία, του Σούζουκι Τόι  και του Τακάτα Μιτσούρου θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και μέσα από αυτούς τους αγώνες δίνεται η ευκαιρία για πιο γρήγορη και πιο εύκολη προσαρμογή τους στην ομάδα ενόψει και της συνέχειας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA