Νίκος Δεληγιάννης στο #AQF24: «Έχουμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη αποτυχία»

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στις αποτυχίες που υπάρχουν στη ζωή όσο και στον αθλητισμό στεκόμενος στον σπουδαίο καθηγητή του κ. Γιώργο Καραθάνο στο ΕΚΠΑ που έμαθε πολλά

by Γιώργος Χρήστου

Στη μεγάλη αποτυχία που έχει να διαχειριστεί ο Απόλλωνας Σμύρνης μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Α1 Ανδρών από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης σε δηλώσεις του στο #AQF24 τονίζοντας ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλείται να βρει αυτοπεποίθηση, ψυχολογία, αγωνιστικότητα και κίνητρο ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στις αποτυχίες που υπάρχουν στη ζωή όσο και στον αθλητισμό στεκόμενος στον σπουδαίο καθηγητή του κ. Γιώργο Καραθάνο στο ΕΚΠΑ που έμαθε πολλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό του Απόλλωνα Σμύρνης από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό διότι ο στόχος ήταν τελείως διαφορετικός. Παρόλα αυτά στα πλέι οφ αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος κινδυνεύεις. Δεν αντιμετωπίσαμε αυτά τα παιχνίδια όπως θα έπρεπε και μοιραία βρεθήκαμε να κυνηγάμε και στη πραγματικότητα δε βρήκαμε ποτέ το ρυθμό που πιάνουμε».

Για την εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε ότι θα είναι κλειστά παιχνίδια απλά στο δεύτερο παιχνίδι ξεκινήσαμε ξανά πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να δεχτούμε εύκολα γκολ. Ήμασταν εντελώς ασύνδετη και ασυντόνιστη σε άμυνα και επίθεση και στα δύο παιχνίδια. Το μόνο που εμφανίσαμε ήταν ενάμιση οκτάλεπτο στο φινάλε του αγώνα που δείξαμε από το πόλο που μπορούμε να παίξουμε αλλά δεν ήταν αρκετό, δεν έφτασε ο χρόνος».

Για την συνέχεια της «Ελαφρά Ταξιαρχίας» στο θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης: «Έχουμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη αποτυχία. Σίγουρα οι αθλητές είναι αρκετά απογοητευμένοι. Έχουμε συνηθίσει στο θεσμό του Κυπέλλου να έχουμε δύσκολες κληρώσεις, οπότε δεν μας αλλάζει κάτι αυτό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με το ΝΟ Βουλιαγμένης όσο καλύτερα μπορούμε. Το κύριο μέλημά μας είναι να βρούμε αυτοπεποίθηση, ψυχολογία, αγωνιστικότητα και κίνητρο που μας χαρακτηρίζει σε μεγάλα παιχνίδια για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα. Τακτικά δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και ίσα ίσα είμαστε μια καλή και δουλεμένη ομάδα αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία και πρέπει πρώτα να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτή».

Για τις αποτυχίες που υπάρχουν τόσο στη ζωή αλλά και στον αθλητισμό: «Προσωπικά αγαπώ τις αποτυχίες μου. Έχω μάθει ότι στη ζωή ότι υπάρχουν αποτυχίες διότι σαν αθλητής δε το είχα τόσο εύκολα όλο αυτό αλλά πλέον είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή μου στο ΕΚΠΑ, κ. Γιώργο Καραθάνο που μου έμαθε πολλά και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA