Νίκολα Βούκσεβιτς: «Σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών η ΑΕΚ επικρατώντας με 8-5 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου κατάφερε από νωρίς να πάρει βραχεία κεφαλή στο σκορ, την οποία στην διάρκεια του αγώνα κατάφερε και επέκτεινε, φτάνοντας τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο έμπειρος φουνταριστός της Ένωσης Νίκολα Βούκσεβιτς μίλησε στο aek.gr για την νικηφόρα πρεμιέρα, την πρόοδο που κάνει σταδιακά η ομάδα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

«Όπως κάθε εκκίνηση πρωταθλήματος είναι δύσκολη, έτσι και το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είναι ακόμα νωρίς για εμάς. Είναι Οκτώβριος και είναι φυσικό να έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας, έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και χρειαζόμαστε δουλειά για να καταφέρουμε να «δέσουμε» ως σύνολο. Είμαστε ακόμα στην αρχή και είναι απαραίτητος κάποιος χρόνος για να είναι όλα όπως ακριβώς όπως πρέπει.

Για εμάς αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί βοηθάει τη δουλειά που θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλά και για τα νέα παιδιά ώστε να εγκληματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι μείζονος σημασίας να κερδίζουμε στα παιχνίδια που μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί ώστε να χτίσουμε ψυχολογία μέσα από αυτά για τη συνέχεια, γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA