Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη απέναντι στην Ούιπεστ το απόγευμα του Σαββάτου με 18-11 και προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague. Οι ερυθρόλευκες επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους και κατάφεραν με την ώθηση του κόσμου τους να διεκδικήσουν το τρίτο τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Για το παιχνίδι μας μίλησε η παίκτρια του Ολυμπιακού Νικόλ Ελευθεριάδου. Συγκεκριμένα μίλησε για την εξέλιξη του σημερινού αγώνα, για την τρομερή ώθηση που δίνει ο κόσμος στην ομάδα αλλά και για το αυριανό παιχνίδι, που θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το back to back στις κατακτήσεις στη LEN Euroleague.

Τα όσα είπε η Νικόλ Ελευθεριάδου:

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες για το παιχνίδι και ήμασταν πολύ σίγουρες ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως και ήταν. Είμαστε υπερευχαριστημένες, σίγουρα δεχτήκαμε κάποια εύκολα γκολ και δε μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε την καλυτερη άμυνα. Παρόλα αυτά στην επίθεση δείξαμε και πόσο δουλεμένες είμαστε και πόσο ταλέντο διαθέτει η ομάδα μας».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Η παρουσία του κόσμου ήταν τρομερή. Πέρσι την ίδια ομάδα την κερδίσαμε με ένα γκολ διαφορά σε ένα άδειο κολυμβητήριο, και αυτή τη στιγμή το 18-11 είναι αποτέλεσμα την ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας σήμερα».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Αύριο περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ένας τελικός Ευρώπης. Ευελπιστούμε οι φίλαθλοι να είναι ακόμα περισσότεροι και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι πάντα κοντά μας».

Για το ενδεχόμενο του back to back:

«Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω, γιατί ακόμα και να το να βρίσκεσαι σε έναν τελικό είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Ό,τι και να γίνει θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες αλλά σίγουρα ένα κύπελλο και ειδικά ευρωπαϊκό σε στέλνει στα ουράνια».