Παιχνίδι αξιολόγησης ήταν για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 20-5 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Κική Λιόση δεν χρησιμοποίησε ούτε την Μαρία Τσουρή, αλλά ούτε και την Εμμανουέλα Αρχοντάκη στο τέρμα και έπαιξε με τις δύο τερματοφύλακες από τις ακαδημίες, Μπεκρή και Μαρίνα Καλπούζου, με την πρώτη μάλιστα να είναι γεννημένη το 2006! Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδερφή της τερματοφύλακα, Δανάη Καλπούζου πέτυχε το παρθενικό της γκολ στην Α1 με την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία είναι γεννημένη επίσης το 2006!

Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήταν πιο έμπειρη ομάδα, βρέθηκε αρχικά μπροστά με 5-1 και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το αβαντάζ που είχε στην κόντρα, όπου ήταν πιο προπονημένη, και από 5-2 το σκορ έγινε γρήγορα 11-2. Ο Νηρέας δεν μπορούσε να πλησιάσει και το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι βασικές παίχτριες της ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκαν αρκετά στον αγώνα, με κορυφαία την αρχηγό Κική Στρατηδάκη, η οποία πέτυχε στο σύνολο τρία γκολ. Κορυφαία παίκτρια του αγώνα ήταν η Ευδοκία Τσιμάρα, η οποία εκτός των πέντε γκολ που σημείωσε, ήταν εξαιρετική στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ έφτασε τους 34 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ ο Νηρέας παρέμεινε 10ος με 7. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι για τον Νηρέα Χαλανδρίου δεν πήραν αγωνιστικά λεπτά οι Κόλλια, Γιαμπασάκου και Κωνσταντοπούλου, παρότι βρέθηκαν στη 15άδα.

ΑΕΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-5

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Μπεκρή, Πασκάλ 2, Κάσσαρη 3, Καλπούζου Δ. 1, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ. 5, Γροζοπούλου, Καλπούζου Μ.,  Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λευτέρης Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Τσαγκαλίδη, Γιαμπασάκου, Κονταλέξη 1, Κόλλια, Μπινιάρη 1, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη 2, Κατσιάνου, Κακλή 1, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου